Auto Verkopen? www.autoverkoopplan.nl

Wil je jouw autohandelaar verkopen, dan is het belangrijk dat je een goede verkoopprijs hanteert voor jouw auto. In dit geval voorkom je namelijk dat je te weinig verdient aan de verkoop van jouw auto, maar voorkom je ook dat jouw auto vele maanden te koop staat omdat je een te hoge verkoopprijs hanteert. Ben jij ook van plan om je auto te verkopen, maar weet je niet hoe je een goede en realistische verkoopprijs berekent voor de verkoop van jouw auto? Lees dan op deze pagina een belangrijk advies verkoopprijs auto en voorkom dat je te weinig verdient aan de verkoop van jouw auto of dat jouw auto vele maanden te koop staat zonder enig resultaat.  

Wat is mijn auto waard? Bel Snel 085-0471797

Om een goede en realistische verkoopprijs te bepalen voor jouw auto, is het belangrijk om jezelf de vraag ‘wat is mijn auto waard?’ te stellen. Pas als je weet wat jouw auto waard is, kun je namelijk een goede verkoopprijs bedenken die zowel een goede opbrengst voor jou oplevert als voldoende animo bij potentiële kopers op de markt. Je kunt de autowaarde van jouw auto achterhalen door de aanschafwaarde op te zoeken, te achterhalen hoe lang je de auto hebt en te achterhalen welke eventuele afschrijvingen je van de aanschafwaarde af moet halen.

Echter, de dagwaarde van een autois meer dan alleen de aanschafwaarde min de afschrijvingen van een auto. Zo wordt de dagwaarde van een auto bepaald door diverse factoren, die het lastig maken om een goede berekening te maken om de autowaarde van jouw auto te achterhalen. Zaken waar een auto op afschrijft zijn veroudering, toename kilometerstand, schade of schadehistorie, concurrentie en populariteit van de auto. Bijvoorbeeld, op dit moment is de Opel Corsa de best verkopende tweedehands auto. Heb je een Mercedes A Klasse die je wilt verkopen dan kun je, met deze wetenschap, een hogere vraagprijs instellen.

Je weet immers, gezien de grote vraag, dat wanneer je zakt je de auto snel zal verkopen. Vooral de Opel Corsa's die door huismoeders of oudere vrouwtjes als boodschappen auto zijn gebruikt zijn in trek. Deze hebben vaak weinig kilometers, weinig gebruikerssporen en zijn ook nog eens prima onderhouden. Waarom de Opel Corsa zo populair is? Er zijn er veel te koop met weinig kilometers en ze hebben het imago enorm sterk te zijn en weinig tot geen technische problemen te hebben. Heb je zo'n soort auto dan ligt de autowaarde automatisch wat hoger door de vraag en het betrouwbare imago. Aan de andere kant kan het ook tegen zitten, zo staan oudere Renault Mégane modellen erom bekent veel onkosten en problemen met zich mee te brengen. Deze auto schrijft hierdoor sneller af in waarde en is daardoor moeilijker te verkopen, los van het feit dat veel mensen het een mooie auto vinden.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie