Gratis Waardebepaling

Zoals gezegd is service voor ons erg belangrijk. Wij willen geen klanten die spijt hebben van hun keuze voor ons. Er zijn ons verhalen bekend van auto opkoper  (voornamelijk in België en Nederland) die auto’s komen ophalen en zogezegd de betaling achteraf ‘regelen’. De schadewagen werd vervolgens opgehaald, maar het geld werd nooit overgemaakt! U kunt er zeker van zijn dat wij ons verre van dit soort praktijken houden. Wij werken namelijk volgens de principes van eerlijkheid en transparantie, en dat uit zich in de volgende klantvriendelijke werkwijze.

Betaling

Wij kunnen de betaling op twee manieren doen. Contant/cash of via de bank. Wanneer u ervoor kiest om het geld contant te ontvangen, geven onze medewerkers van de ophaaldienst u het geld voordat zij uw auto opladen. Wanneer u wilt dat wij het geld overmaken via de bank, zullen wij dit doen vóórdat wij de auto komen ophalen. Bovendien krijgt u zowel per e-mail als per telefoon van ons een bevestiging hiervan. Pas wanneer u het geld op uw rekening heeft, komen wij de auto ophalen.

Het ophaalproces

Onze ophaal service is 100% gratis. Wij respecteren uw privacy en zullen altijd in overleg met u de datum en het tijdstip van de ophaal bepalen. Dit kan overigens iedere dag van de week, dus ook in het weekend. U heeft waarschijnlijk immers belangrijkere zaken om u druk over te maken dan de ophaal van uw (defecte) auto. Werk, familie en kinderen nemen veel tijd in beslag, en u wilt niet de hele dag thuis zitten wachten op een takelwagen. Daarom spreken we graag met u een datum en tijd af wanneer het u uitkomt, en zullen wij dit per e-mail en telefonisch bevestigen. Dat is wel zo fijn!

Vrijwaringsbewijs en verkoopovereenkomst

U hoeft als klant dus in principe niets te regelen, want al het papierwerk nemen wij u uit handen.

Auto Verkopen Defect?

Bent u overtuigd en wilt u direct uw auto met mankementen verkopen? Of wilt u uw tweedehands, of schade auto verkopen? Dat kan eenvoudig met behulp van het inkoop formulier. U kunt dit vrijblijvend invullen. Onze schade-experts zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Vaak dezelfde dag nog kunnen zij een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw auto of uw schadewagen. Wanneer u hiermee akkoord gaat ontvangt u direct het geld via overschrijving (wanneer u hiervoor kiest, contant/cash bij ophaal kan ook) en komen wij de auto binnen enkele dagen gratis bij u ophalen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie