Auto waarde

Je hebt een auto die je wilt verkopen? Uiteraard wil je dan eerst weten wat je auto waard is. Elke dag vragen duizenden Nederlanders zich af 'wat is mijn auto waard?' Nu kan je natuurlijk gaan googelen om de 'dagwaarde', de 'auto waarde' of de 'restwaarde' van je auto te checken op allerlei websites. Maar veel informatie is verouderd zodat je dan nog steeds niet goed weet wat je auto écht waard is.

Auto waarde bepalen

De auto waarde verandert namelijk voortdurend. Dit gebeurt vanzelf doordat je auto ouder wordt en wordt gebruikt, maar ook door de vraag in de markt en het aanbod van vergelijkbare auto's. Als er veel vraag is naar de auto die je voor een waardebepaling aanbiedt dan zal je een hogere prijs ontvangen dan wanneer er weinig vraag is. Ook is het bepalen van de auto waarde natuurlijk afhankelijk van wat de koper ervoor wil betalen. Als een koper de auto snel kan doorverkopen (of wanneer hij deze zelf graag wil houden) zal deze de auto waarde hoger inschatten

Auto Waarde Checken Op Kenteken

Bij Autoverkoopplan.nl kan je op een veilige manier de autowaarde checken op kenteken. Hoeveel je auto waard is hangt af van een aantal factoren. Factoren als het merk, de kilometerstand, leeftijd en de staat tellen mee in de waardebepaling van je auto. Hoe ouder de auto, hoe minder deze oplevert. Maar zelfs al ben je in het bezit van een auto die klaar is voor de sloop, dan nog kan deze wat opleveren.

Altijd Een Taxatie Voor Jouw Auto

Je ontvangt altijd een actuele taxatie. Stap 1 : Meld uw auto eenvoudig en binnen enkele minuten aan. Dit kan door middel van uw kenteken in te geven Stap 2: Binnen 2 uur ontvangt u per email of telefonisch het hoogste bod. Dit bod is geheel vrijblijvend en gegarandeerd. Stap 3 :Indien u akkoord gaat, halen wij uw auto op. Wij betalen u contant en u krijgt direct uw RDW vrijwaringsbewijs.Dan kun je je auto direct verkopen aan de bieder! Supersnel en zonder gedoe. Soms kan het echter gebeuren dat we geen koper vinden voor jouw auto. Ook in dat geval ontvang je van ons toch een taxatie, zodat je altijd weet wat je auto bij verkoop kan opbrengen.

Kortom, wil je weten wat je auto waard is? Meld je auto dan vandaag nog aan bij Autoverkoopplan.nl voor een actuele dagwaarde! Heb jij vragen of opmerkingen over de verkoop van je auto? Dan staan onze medewerkers 7 dagen per week klaar om je te helpen. Klinkt niet gek toch?

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie