Auto Verkopen Zonder Apk

Ben je in het bezit van een auto waarvan de apk (bijna) is verlopen dan is dat vaak een moment om te overwegen om de auto te verkopen. Het kan zijn dat de auto wordt afgekeurd voor de apk en dat er teveel kosten aan komen om weer een nieuwe apk op de auto te krijgen. In dit geval kan je er voor kiezen om de auto te verkopen via een online taxatie. Je auto verkopen zonder apk kan gemakkelijk en snel via Autoverkoopplan.nl.

Online Auto Taxeren

In een paar eenvoudige stappen kan je jouw auto aanmelden. Je ontvangt dan binnen 2 uur een bieding op jouw auto, ook zonder apk. Wij halen de auto indien gewenst bij jou thuis op waardoor je niet met een afgekeurde auto zelf over de weg hoeft te rijden. Jouw auto zonder apk verkopen kan dus via Autoverkoopplan.nl.

Kapotte en /of Defecte Auto Verkopen Voor Export

Een auto die niet meer kan rijden omdat deze technische problemen heeft is vaak een sta in de weg. Uiteraard kan je er voor kiezen om dit technische probleem te laten verhelpen. Als dit gemoeid gaat met veel kosten dan sta je voor de keuze, of geld betalen voor het herstel, of je auto verkopen zodat je er geen geld meer hoeft in te stoppen. Bij de laatste keuze doet zich vaak het probleem voor dat de auto niet aan een particulier kan verkopen omdat deze over het algemeen een auto wil die kan rijden en waar geen kosten aan zitten. Op voorhand wordt zo’n aangeboden auto dan door de koper afgekeurd.

Auto Verkopen Zonder Apk | Autoverkoopsite

Autoverkoopplan.nl biedt uitkomst voor dit probleem. Wij kopen zowel kapotte en/of defecte auto’s en halen deze ook voor jouw op. Ook een sloopauto verkopen doe je via Autoverkoopplan.nl. Als de auto bij je wordt opgehaald dan ontvang je direct de vrijwaring op de mail zodat je de verzekering van de auto ook kunt opzeggen. Bij de overdracht van de auto wordt de auto ook direct aan jou betaald en laden wij vervolgens zelf de auto op onze trailer en nemen de auto mee. Je hebt er zelf dus helemaal geen omkijken aan.

Is jouw auto afgekeurd, wil deze door een technisch probleem niet meer starten of zit er veel schade aan de auto dan biedt Autoverkoopplan.nl de uitkomst. Dit alles is geheel gratis, proberen kan dus altijd.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie