Wij kopen auto's zonder APK keuring en schade

Wanneer u een auto wilt verkopen met een verlopen APK kost dat vaak veel moeite. Er zijn wel wat opties maar u zult niet veel geld voor uw auto krijgen. Auto Verkoop Plan koopt auto's in, ook zonder APK keuring. Lees snel verder voor meer informatie.

Een auto zonder APK keuring of schade

Zoals al eerder genoemd is het verkopen van een auto zonder APK keuring of schade alles behalve gemakkelijk. Niemand wil de auto hebben omdat ze niet weten wat er mee aan de hand is en hoeveel de APK keuring gaat kosten. Zonder APK mag de auto niet de weg op. Een nog vrij veel gehanteerde optie is het verkopen van de auto aan bijvoorbeeld een sloopbedrijf, het gewicht in schroot krijgt u vervolgens uitbetaald. Daarnaast betaald u dan om de auto af te laten halen. Kosten dus, zonder een echte vergoeding voor de auto.

Wat doet Auto Verkoop Plan

Auto Verkoop Plan koopt auto's in zonder APK keuring. Dat gaat als volgt in zijn werk: via de website meldt u de auto eenvoudig binnen een paar minuten aan. Hierbij is alleen het kenteken van de auto nodig. Binnen 2 uur ontvangt u vervolgens een bod op de auto, dit bod is vrijblijvend en gegarandeerd. Gaat u akkoord met het bod op de auto? Dan wordt de auto opgehaald en krijgt u het geboden bedrag in contanten. Daarbij ontvangt u ook uw RDW vrijwaringsbewijs. De voordelen van deze methode zijn dat u niet eerst uw auto hoeft te laten keuren voor verkoop, geen vreemde mensen over de vloer om de auto te bekijken, het kost vrijwel geen moeite en u ontvangt een marktconforme prijs. Verkoop nu ook uw auto op www.autoverkoopplan.nl.

Wie is Auto Verkoop Plan

Auto Verkoop Plan heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche. In deze 10 jaar zijn er al meer dan 10.000 auto's gekocht. Wij kopen ook auto's zonder APK keuring. Net als auto's met schade of bussen en bedrijfsauto's. Wij bieden u alle gemak tijdens het verkopen van uw auto en bieden u daarnaast gegarandeerd de beste prijs.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie