Auto zonder apk of keuring verkopen

Bent u in het bezit van een auto waarvan de apk is verlopen of is uw auto niet door de keuring gekomen? Nu uw auto zonder apk verkopen! Wij van Autoverkoopplan.nl kopen alle type merken auto’s. U kunt uw auto met verlopen apk of auto zonder keuring aan ons verkopen in slechts enkele minuten. Hoe werkt dat? Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085-0471797 of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Een medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch zullen er wat zaken omtrent uw auto met u besproken worden, waarna de medewerker een bod op uw auto uit zal brengen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Schroom dus niet om direct contact met ons te nemen.

Heldere afspraken

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw auto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Auto verkoop ter plekke geregeld

Omdat we alleen werken met erkende inkopers kunnen we alle formaliteiten ter plekke regelen. U krijgt direct het geld van uw verkochte auto en het RDW Vrijwaringsbewijs. Simpeler kan het verkopen van uw auto niet worden.

Betrouwbaar

Autoverkoopplan.nl werkt alleen met geselecteerde auto-inkopers die door de RDW erkend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn voor vage figuren aan de deur.

Kortom: uw auto verkopen aan een betrouwbare partner, die u de beste prijs geeft en dat ook nog eens snel en simpel? Dan kiest u voor Autoverkoopplan.nl

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie