Auto zonder APK verkopen | Motor Schade? Exportauto of Kapotte Bedrijfsauto?

Heeft u een auto zonder APK of een auto waarvan de APK bijna verloopt? Dan is dit vaak het moment om erover na te denken om uw auto te verkopen. De kans is namelijk groot dat uw auto niet door de keuring komt. Vervolgens gaat het u veel geld kosten om uw auto laten repaeren zodat deze wel door de keuring komt. Voor iedereen die deze hoge kostenpost wil voorkomen is er de snelle en betrouwbare verkoopservice van Autoverkoopplan.nl. Bij ons is het namelijk eenvoudig om uw auto zonder APK te verkopen. U kunt uw auto zonder APK aanmelden via het aanmeldformulier. Dit neemt slecht enkele minuten in beslag. In de meeste gevallen hebben wij binnen twee uur een geschikte koper gevonden. Een auto verkopen zonder keuring kan niet makkelijker!

 

Voordelen Van Onze Methode: Eigen Ophaal Service / Geen Tussenpersoon /

Het lijkt misschien lastig om uw auto zonder APK te verkopen. Wie wil namelijk een auto aanschaffen die direct veel geld gaat kosten? Wij gaan deze uitdaging graag voor u aan! Bij ons hoeft u nooit geld te verspillen aan een nieuwe APK voordat u de auto aanbiedt. Ons snelle verkoopproces biedt bovendien talloze voordelen ten opzichten van andere verkoopmethoden. Dacht u er bijvoorbeeld over om uw auto online aan te bieden? Dan wordt het om te beginnen al erg lastig om iemand te vinden die geïnteresseerd is in een auto zonder geldige keuring. Bovendien moet u zelf de advertentie schrijven, reageren op alle (oninteressante) biedingen en de onderhandelingen voeren. We begrijpen dat dit veel stress kan opleveren. Wist u bovendien dat het vaak geld kost om uw auto aan te bieden op online marktplaatsen? Autoverkoopplan.nl gaat gratis aan de slag en ontzorgt u van A tot Z!

 

Aanmelden en wij gaan aan de slag!

Meld uw auto vrijblijvend aan via het formulier de website. De professionele autospecialisten gaan dan direct aan de slag om interessante autobedrijven binnen Nederland te matchen aan uw auto. Geef tijdens het aanmelden wel altijd aan dat u een auto zonder keuring wilt verkopen. Hierdoor is de kans groter dat wij snel een koper vinden. In de meeste gevallen wordt uw auto al verkocht binnen 2 uur.

Alles wordt voor u geregeld, van de overdracht tot het vrijwaringsbewijs. Autoverkoopplanl.nl betekent zonder gedoe en voor een eerlijke prijs uw auto verkocht, ook als u geen APK er meer op heeft zitten!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie