Auto Verkopen Voor Export

Waarom zoeken wij uw export auto te koop gevraagd? Het antwoord is eenvoudig omdat de vraag naar auto voor export verkopen wordt gedreven vanuit het buitenland. Deze vraag komt vooral uit Afrika en landen in het voormalig Oostblok. Een aantal merken tweedehands auto’s is geschikt om te exporteren naar het buitenland. Het gaat dan vooral om de Japanse en Koreaanse merken. In uitzonderlijke gevallen ook de Duitse merken zoals Opel en Volkswagen. Aan Autoverkoopplan kunt u elke geschikte auto voor export verkopen die voldoet aan de vraag van onze internationale klanten.

Vandaag Uw Export Auto Verkopen

Omdat we als Autoverkoopplan ook gespecialiseerd zijn in export auto kopen bieden we een service die gericht is op inkoop binnen 2 uur. Bij het kopen van een auto die we kunnen aanbieden om te exporteren wordt vooral gelet op het merk. Een Toyota of Nissan verkopen t.b.v. export naar Afrika kan vaak zelfs op de dag van aanbieden. Een van onze opkopers komt uw auto bekijken en doet in onderling overleg met de inkoopafdeling een bod op uw occasion.

 

Heeft u een export auto die geschikt is?

Een voor export geschikte auto voor de deur hebben staan is geen fijn idee. De kosten lopen qua verzekering en wegenbelasting op en er zit in de export auto waarde die u om kan zetten naar een nette vergoeding. Deze vergoeding kan u bij ons innen door uw export auto te verkopen aan Autoverkoopplan. Is die van uw geschikt? Een van onze export medewerkers kan u er alles over vertellen.

Welk merk export auto kan goed geld opbrengen

Zoals we al hebben aangegeven zijn vooral de Japanse en Koreaanse merken zoals Nissan, Kia, Toyota, Mazda en Hyundai geschikt om te exporteren naar vooral Afrikaanse landen. Met name Nigeria, Ghana, Kameroen en eigenlijk de gehele westkust van het continent. Voor de Duitse merken geldt dat Bmw, Volvo, Renault, Opel, en dan vooral de bedrijfsauto’s naar Oekraïne geëxporteerd worden, en de Volkswagens naar landen als Polen, Bosnië, Tsjechië en Bulgarije. De eisen zijn wel dat al deze auto’s indien het diesel betreft voorzien zijn van een Euro III motor.

Bij het verkopen aan Auto Verkoop Plan een zorg minder.

Onze export specialisten komen op afspraak bij u langs om auto te taxeren. Bij akkoord wordt uw auto wordt gratis door onze 2 uur service thuis bij u voor de deur opgehaald. Om er voor te zorgen dat u geen kosten meer heeft ontvangt u het RDW vrijwaringsbewijs geheel gratis. Daarmee is uw auto direct uitgeschreven bij de belastingdienst en wegenbelasting en heeft u een zorg minder. Het enige dat u daarna nog moet doen is uw auto bij de verzekering afmelden. Snelle service zonder zorgen!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie