Auto verkopen via autoveiling: kosten van een autoveiling - Auto Verkopen binnen enkele minuten?

Als je een auto wilt verkopen via autoveiling wilt dan wil je natuurlijk wel van te voren weten wat dit jou precies gaat kosten. Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen staan. Een auto verkopen via autoverkoopplan.nl is echter geheel gratis. Je vraagt je natuurlijk of waarom dit gratis is maar, dit komt doordat de koper extra betaald aan het bedrijf dat jouw auto veiling uitzet. Hier merk jij als verkoper niets van omdat het niet van de betaal prijs afgaat. Een auto verkopen via autoverkoopplan is dus geheel vrijblijvend en geheel kosteloos.

Je wilt een auto verkopen via autoveiling, maar hoe werkt dat precies, een auto verkopen wil via autoveiling. Een autoveiling is zoals de naam al zegt; een veiling voor auto’s. In tegenstelling tot normale veilingen is een autoveiling alleen voor auto’s en worden alleen professionele opkopers benaderd. Deze opkopers zorgen ervoor dat je auto gegarandeerd binnen 2 uur verkocht kan worden, voor een vaak erg acceptabel en realistisch bod.

In tegenstelling tot andere veilingen heb jij als je een autoverkoopplan.nl gaat het recht om het hoogste bod af te wijzen, dit houdt in dat je nergens toe verplicht bent.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie