Auto verkoop sites | Auto Verkopen

Er zijn meerdere auto verkoop sites die je kunt gebruiken om van jouw auto af te komen. Daarnaast kun je hem inruilen bij een autogarage. Toch kiezen veel mensen er voor om de auto op een traditionele auto verkoop site zetten zoals via online marktplaats sites of een auto site waar je een bod op je auto kunt laten doen. Op Autoverkoopplan.nl kan je jouw auto op deze manier verkopen. Je ontvangt gemakkelijk en snel ( 2 uur)  een bod op je auto en wanneer je het bod accepteert komen we de auto veelal gratis bij je thuis ophalen. We betalen je direct, per bank of we geven contant geld voor je auto.

 

Een bod opvragen

Een relatief nieuwe en erg populaire manier om jouw auto te verkopen is om een bod op te vragen. Dit is ook hoe Autoverkoopplan.nl werkt! Bij ons kan jij auto direct verkopen. Dit doe je door de gegevens van je auto in te voeren en je krijgt binnen 2 uur een geheel vrijblijvend bod. Wanneer je het bod accepteert wordt de auto zelfs (indien gewenst) bij je thuis opgehaald. Naast Autoverkoopplan.nl kan je ook een bod op je auto opvragen bij andere websites. Er zitten echter grote verschillen tussen ons en andere bedrijven. Misschien wel het grootste verschil is dat je bij Autoverkoopplan.nl je auto direct aan ons verkoopt. Je hebt dus niet te maken met tussenpersonen zoals garages of autohandelaren, hieronder treft je een overzicht van al onze voordelen.

Het is ook mogelijk om jouw auto vandaag te verkopen. Geef in dat geval bij de opmerkingen in het online auto taxatie formulier aan dat je nog vandaag een bod wenst te ontvangen op jouw auto.

 

Traditionele auto verkoop sites

Het nadeel van deze auto verkoop sites is dat je van tevoren niet weet hoe lang het duurt voor je de auto hebt verkocht. Tot het moment dat je de auto hebt verkocht heb je nog wel de kosten van o.a. de verzekering, wegenbelasting en eventuele onderhoud/reparatiekosten. Wat ook vaak als vervelend wordt ervaren is dat er meerdere onbekende personen bij je aan de deur komen. Daarnaast moet je steeds vaker betalen om met jouw auto te kunnen adverteren. Bij ons kan je gratis jouw auto verkopen, van het eerste bod tot de uiteindelijke overschrijving op locatie.

 

Snel verkopen | Autoverkoopsite

Via Autoverkoopplan.nl kan je jouw auto dus snel verkopen. Wij doen binnen 2 uur een bod en het is vervolgens aan jou of het het accepteert of afwijst. Als je het bod accepteert kan je jouw auto nog dezelfde dag verkopen. Je kunt hem afleveren bij ons hoofdkantoor in Nijkerk ( Gelderland ) of wij komen de auto bij je thuis ophalen. Een auto zo snel verkopen  was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie