Auto verkopen via advertentiesite | www.autoverkoopplan.nl

De advertentiesite is in Nederland erg populair. Vanuit je luie stoel kun je zelf je auto verkopen. Vereisten zijn wel dat je een paar goede foto’s maakt van je auto wanneer deze gewassen is en een goede advertentietekst bedenkt. Een goede advertentiesite welke veel publiek trekt, kost geld. De meest bekende site is Marktplaats. Hier kost het adverteren 12,50 euro voor 1 week, 17,50 euro voor 2 weken en 25 euro voor 4 weken. Er zijn diverse mogelijkheden om je advertentie tussen de duizend andere advertenties eruit te laten springen. Deze opties zijn erg duur.

Niet alleen de particulieren komen op jouw advertentie af maar voornamelijk ook handelaren. Zij zullen je benaderen met biedingen welke behoorlijk onder de marktwaarde liggen. Sommige mensen trappen daar in en hierdoor blijven de handelaren actief omdat de methode werkt. Je moet er wel op berekend zijn. Verkoop je een wat populairdere auto zoals een Volkswagen Golf of een Audi dan weet je zeker dat je benaderd gaat worden. Heb je een telefoonnummer bij je advertentie staan dan bellen ze je meestal ook op.

Auto verkopen 

Wil jij je auto verkopen? Lees dan verder op deze pagina. Wij geven nuttige tips.

Er zijn heel veel redenen waarom jij je auto wil gaan verkopen. Het kan zijn dat er gezinsuitbreiding op komst is, je een andere baan hebt gekregen en daardoor verder of minder ver hoeft te reizen of dat je huidige auto echt aan vervanging toe is. Wanneer je weet dat er serieuze kosten aan zitten te komen dan wordt het tijd om afstand te doen van je trouwe vriend. Je auto verkopen is dan vaak de meest logische keuze.

Heldere afspraken

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw auto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Gratisuwautoverkopen.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Auto verkoop ter plekke geregeld

Omdat we alleen werken met erkende inkopers kunnen we alle formaliteiten ter plekke regelen. U krijgt direct het geld van uw verkochte auto en het RDW Vrijwaringsbewijs. Simpeler kan het verkopen van uw auto niet worden.

Betrouwbaar

Autoverkoopplan.nl werkt alleen met geselecteerde auto-inkopers die door de RDW erkend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn voor vage figuren aan de deur.

Kortom: uw auto verkopen aan een betrouwbare partner, die u de beste prijs geeft en dat ook nog eens snel en simpel? Dan kiest u voor Autoverkoopplan.nl

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie