Auto verkopen in  Arnhem of Nijmegen?

Auto Verkoop Plan  is altijd op zoek naar gebruikte auto’s die wij kunnen inkopen.Wilt u uw tweedehands auto verkopen in bijvoorbeeld Arnhem of Nijmegen? Wij kopen hem graag in.Met behulp van het auto inkoop formulier op onze website, kunt u ons de gegevens van uw auto doorgeven.

U krijgt vervolgens binnen 2 uur een prijsopgaaf per e-mail of telefoon.

Als u akkoord gaat met deze prijs, regelen wij de verkoop snel en eenvoudig. Inruil voor een auto uit onze voorraad is uiteraard tevens mogelijk.U hoeft de auto niet zelf te brengen.Wij hebben een eigen gratis auto ophaal dienst..Uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Auto inkoop Arnhem en Nijmegen geeft u een eerlijke prijs

Wij zijn gestart met auto verkoop plan. Sindsdien hebben wij de reputatie opgebouwd een eerlijke en snelle inkoper te zijn. Wij vinden het belangrijk dat u als klant een goede ervaring hebt. Dit begint al met de makkelijke taxatie, dit gaat namelijk online. Wij geven u binnen 2 uur een eerlijk bod tot wel €50.000. U kunt zelf kiezen wanneer u de auto komt brengen en u krijgt dan direct geld. U kunt er ook voor kiezen dat wij de auto ophalen met onze ophaalservice. U mag dan bepalen hoe laat wij de auto komen ophalen.

U kunt de wijze waarop wij betalen zelf kiezen, dit kan zowel contant of per bank. Een van de eisen die wij aan de auto stellen is dat deze niet meer dan 200.000 kilometer op de kilometerteller mag hebben. Wij kopen auto’s in vanaf bouwjaar 2002. Als u niet zeker weet of uw auto aan onze voorwaarde voldoet, dan kunt u gewoon een gratis taxatie doen, wij zullen u dan een reactie geven.

Geen gepingel aan de deur

Als u uw auto online verkoopt via een site bent u vaak een hele tijd bezig met allerlei berichtjes en biedingen. Maar net als u denkt dat u uw auto verkocht heeft, trekt een koper zijn bod in. En als er dan een afspraak gemaakt wordt, blijkt de koper aan de deur toch net niet voldoende geld op zak te hebben. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u geen last van dit gepingel. Wanneer wij een bod doen, dan houden wij ons er aan.

Heldere afspraken

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw auto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Gratisuwautoverkopen.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

 

Auto inkoop Arnhem en Nijmegen heeft veel voordelen

Nergens anders is het zo simpel om uw auto te verkopen als bij ons. Het verkopen van uw auto aan auto verkoop plan is sneller dan dat u zou kiezen voor de verkoop bij een particulier. Bij ons hoeft u ook geen advertentiekosten te betalen en krijgt u een vaste prijs. U weet dus waar u aan toe bent als u een auto aan ons verkoopt.

Heeft u vragen? 085-0471797

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie