Ontvang een vrijblijvend bod op uw auto in Rotterdam

Zodra wij uw auto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen, omdat u dan niet meer aansprakelijk bent voor het voertuig. Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw wagen, kunt u ons gerust bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-0471797.De auto inkoop in Rotterdam is dan eenvoudig en snel geregeld.

Afhalen in heel Nederland, dus ook in Rotterdam

Wanneer u ons bod voor de auto inkoop heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u in Rotterdam ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kan laten komen. Wij hanteren de inkoop van particuliere- en bestelauto’s in heel Nederland. Voor de inkoop in de grotere steden bieden wij zelfs

extra services. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af.

Uw auto verkopen aan Auto Verkoop Plan

Gaat u stoppen met uw bedrijf en wilt u daarom de bedrijfsauto verkopen? Of misschien wilt u wel van meerdere auto’s, bestelauto’s of bestelbussen af?

Of misschien is het wagenpark van uw bedrijf aan verversing toe en wilt u daarom een of meerdere auto’s weg doen.

Goede redenen om 1 of enkele voertuigen te willen verkopen. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtwagens, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop.

Meld uw auto vrijblijvend aan voor een bod, om snel te weten wat u voor uw auto kunt krijgen. U meld de auto telefonisch aan op 085-0471797, of op online inkoopformulier. Op basis daarvan brengt Auto Verkoop Plan een marktconform bod uit.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw auto in Rotterdam.( Wij zijn landelijk actief ) Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsauto. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Auto Verkoop Plan neemt zijn auto inkoop serieus en we zullen daarom altijd proberen een marktconforme prijs te bieden voor uw voertuig. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat van de wagen en eventuele defecten. Foto’s meesturen met het inkoop formulier of via whatsapp ( 0612408016 ) helpt ook om een realistisch bod op uw auto te kunnen doen in Rotterdam.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie