Mijn auto verkopen | Auto Inkoop Site

Wij ontvangen regelmatig vragen als “Hoe verkoop ik mijn auto?” of “Wie wil mijn auto kopen?”. Gelukkig is dit tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan voorheen.  Op het internet zijn er meerdere websites te vinden die dienen als een online marktplaats, je kunt hier een advertentie van jouw auto toevoegen en er met één muisklik voor zorgen dat heel Nederland op “mijn auto” kan bieden.

Het kan nóg makkelijker: Een gratis bod aanvragen

Ondanks het grote bereik van online marktplaats websites zoals Gaspedaal, groeit de vraag naar meer gemak en service. Verkoop mijn auto, helemaal gratis en zou je hem ook nog kunnen ophalen? Geen probleem. Autoverkoopplan.nl biedt een nieuwe manier aan om jouw auto te verkopen. Het werkt er simpel, je vraagt een gratis en vrijblijvend bod aan op jouw auto.

 

Een vrijblijvend aanbod | Nergens Vast

Als het bod is wat je ervan had verwacht, accepteer je het bod en maken we een afspraak voor de afhandeling. Spreekt het bod je niet aan, dan wijs je het af en scheiden onze wegen.

Na de acceptatie maken we een afspraak. Indien gewenst komen wij de auto bij je thuis of op het werk ophalen. De betaling vindt ter plekke plaats, per bank of contant, wat jouw voorkeur heeft. Het geld staat direct op de rekening en ook de vrijwaring ontvangt u direct. Als je dus denkt: ‘ik wil mijn auto kwijt’, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe kan ik mijn auto verkopen? | Snel, Veilig En Zonder Gedoe

Ik verkoop mijn auto, maar wil het graag snel en zonder gedoe. Hoe werkt dat eigenlijk, wie biedt er op mijn auto? Zodra je een bod opvraagt op via Autoverkoopplan.nl gaan onze taxateurs de auto taxeren. Dit is uiteraard geheel gratis. Er zijn vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden. De taxatie is op basis van de door jouw ingevoerde informatie over de auto. De kilometerstand, foto’s en eventuele opmerkingen over de staat helpen de taxateurs om de auto goed te taxeren en vergroten de kans op een goed bod.

Wie koopt mijn auto? | Auto Inkoop Site | Geen Onbekende Viguren

Wij kopen jouw auto zelf. Dus wanneer je van die auto af wilt zonder onbekende tussenpersonen, zit je bij ons goed. Er zijn dus geen onbekende tussenpersonen waar je jouw auto moet afleveren. Wanneer je de auto via ons verkoopt zal je deze dus niet verkopen aan een garage, dealer of handelaar. Wij kopen de auto zelf. Wij kopen auto's van particulieren en bedrijven.

Waar kan ik mijn auto verkopen?

Wanneer je ons bod accepteert heb je meestal twee opties. Wij komen de auto ophalen, of je kunt de auto zelf komen afleveren. Als je kiest voor afleveren, dan kan dit bij ons eigen kantoor te Nijkerk. Wanneer je kiest voor de ophaalservice dan maken we een afspraak om de auto op te halen. Dit kan bij je thuis, op het werk, of op een andere locatie. 

Wat moet ik doen?

Vraag een bod aan op jouw auto door het kenteken in te vullen in het kenteken formulier, bovenaan deze pagina. Zodra de aanvraag bij ons binnen is gaan wij aan de slag. Binnen 2 uur ontvang je ons bod per e-mail zodat je snel je auto verkopen kunt. Vervolgens heb je de mogelijkheid om het bod te accepteren of af te wijzen. 

Kan ik de auto verkopen zonder keuring? | Schadeauto of Motorschade Auto?

Ja. Wij kopen auto’s met en zonder apk keuring, export of motorschade. Wanneer je een taxatie aanvraag doet zullen wij bij het RDW de keuringsdatum opvragen. Is de APK verlopen, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar de achterliggende reden. Auto’s zonder APK keuring hebben over het algemeen een lagere waarde dan gekeurde auto’s. Een auto verkopen zonder keuring is dus niet altijd verstandig. 

Kan ik de auto laten ophalen?

Ja. Wij hebben een eigen ophaalservice. Een auto laten ophalen is veelal gratis. Bij auto’s met een relatief lage marktwaarde (inkoop van sloopauto's et cetera) zullen wij de transportkosten moeten rekenen. Wanneer je ons bod bekijkt, tonen we altijd informatie over de ophaalservice. 

Hoe gaat het overschrijven en de vrijwaring?

Wanneer wij de auto van je kopen, schrijven we de auto direct over. Uiteraard betalen we ook direct. Het geld staat dus direct op je rekening. Ook als je voorkeur uitgaat naar contant, betalen we direct. Wanneer we de auto overschrijven ontvangen wij een vrijwaring van het RDW. Deze ontvang je direct van ons.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie