Verschillende manieren om uw auto te verkopen

Er zijn verschillende manieren om uw auto van de hand te doen. Wat voor u het handigst is, hangt van verschillende factoren af. Is uw auto nog bruikbaar voor een ander? Gaat u direct een nieuwe auto kopen? Dit zijn uw opties voor het verkopen van uw auto:

 • Auto inruilen: als u een nieuwe auto gaat kopen dan is het gemakkelijk om meteen uw oude auto in te ruilen. U krijgt bij de dealer niet altijd de beste prijs voor uw auto. Zoek van te voren uit wat de dagwaarde van uw oude auto is. Dit maakt uw positie sterker bij het onderhandelen over de inruilprijs.
 • Verkopen aan een particulier: de komst van het internet heeft het een stuk makkelijker gemaakt om zelf uw auto te verkopen. Met websites als marktplaats.nl, speurders.nl en autotrack.nl kunt u eenvoudig uw auto online te koop zetten. Er komt wel meer rompslomp bij kijken, zoals bezichtigingen en proefritten. Verderop leest u daar meer over.
 • Verkopen via een auto-inkoopsite: er komen tegenwoordig veel reclames voorbij van bedrijven die auto’s inkopen of online veilen. Denk aan autoverkoopplan.nl, autoinkoopplaza.nl en autoverkoopplaza.nl. Dit is snel en makkelijk en u ontvangt meestal een redelijke prijs. Kijk bij verschillende sites wat u voor uw auto krijgt, dit kan verschillen.
 • Auto aan een sloper verkopen: dit is uw enige optie als uw auto niet meer te gebruiken is. Meestal krijgt u een kleine vergoeding of wordt uw auto in ieder geval gratis opgehaald.
 • De voordelen :

  Een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk als via autoverkoopplan. De belangrijkste voordelen op een rijtje.

  ·         Vandaag nog simpel en snel uw auto verkopen

  ·         Geen vreemde mensen aan de deur met lage biedingen

  ·         U ontvangt binnen twee uur een marktconform bod op uw auto

  ·         U ontvangt vandaag nog uw geld en een officieel vrijwaringsbewijs

  ·         Autoverkoopplan is een door de RDW erkend auto inkoopbedrijf

  ·         Een betrouwbare partij; meer dan 10000 mensen gingen u voor

  ·         Uw auto verkopen via Autoverkoopplan is geheel gratis. Er zijn geen bijkomende kosten.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie