Een WOK status kan van alles betekenen

Een auto met een WOK status is door de autoriteiten als niet geschikt verklaard om deel te mogen nemen aan het verkeer, waardoor het in feite een schadeauto is. De auto zal opnieuw gekeurd moeten worden en zijn er daarvoor wel reparaties nodig. Het kan echter gaan om mankementen die vrij eenvoudig te verhelpen zijn. Denk maar een beschadigde voorruit of banden die helemaal versleten zijn. Het is bij de verkoop in ieder geval van groot belang dat er duidelijk aangegeven wordt wat de auto precies mankeert.

Zo kan men zelf nagaan of de prijs van de auto wel aantrekkelijk genoeg is. Het is namelijk in de meeste gevallen de bedoeling dat de auto na de aankoop gerepareerd zal worden en gebeurd het maar zelden dat die op de sloop belandt. Om te voorkomen dat er bij de verkoop lange discussies zullen uitbreken van wat er nu allemaal mankeert aan de auto, is het beter om een evaluatie te laten maken door een expert. Dit kan een taxateur zijn, maar maak je wel even de afweging of het wel de moeite zal lonen. Aan alles zijn er namelijk de nodige kosten verbonden en is het nog altijd de bedoeling dat je de auto met een (kleine) winst zal kunnen verkopen, net als bij een sloopauto bijvoorbeeld.

Auto verkopen met wok melding | Auto verkopen met wok melding naar export

 

Wilt u uw auto verkopen of weten wat uw auto op dit moment waard is? Via Autoverkoopplan kunt u vrijblijvend een bod op uw auto krijgen als u ons inkoopformulier invult. Binnen twee uur krijgt u een geheel vrijblijvend aanbod op uw auto. Uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Binnen één dag uw auto verkopen – hoe werkt het?

Wilt u uw auto verkopen of in ieder geval een vrijblijvend bod op de auto ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend het inkoopformulier in. Uw kenteken een aantal aanvullende vragen zijn al voldoende voor ons om een goed bod uit te kunnen brengen. Als u uw kenteken niet weet kunt u eenvoudig het merk en type van de auto die uw wilt verkopen invoeren. Autoverkoopplan koopt personen- en bedrijfsauto’s in van alle merken.

Nadat u de gegevens ingevuld hebt ontvangt u van ons binnen een twee uur een bod op uw auto. Dit is een geheel vrijblijvend bod. Vindt u het bod te laag of wilt u de auto toch liever houden? Geen probleem, u zit nergens aan vast.

Als u ons aanbod accepteert zullen wij uw auto van u kopen. Wij regelen alles binnen 24 uur. Autoverkoopplan is een door de RDW erkend auto inkoopbedrijf. Omdat wij aan een aantal strenge eisen voldoen mogen wij u een officieel vrijwaringsbewijs geven voor uw auto. Met het vrijwaringsbewijs kunt u aantonen dat de auto niet meer van uw is.

Autoverkoopplan regelt verder alles voor u. Zo halen wij uw auto op. Brengt u de auto toch zelf, dan brengen wij u naar huis of naar het station. Uiteraard zorgen wij dat u het geld voor uw auto zo snel mogelijk ontvangt. Dit kan via een spoedoverschrijving bij de bank of desgewenst met contant geld. Het enige dat u zelf nog hoeft te doen is uw verzekering opzeggen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie