Auto met motorschade verkopen? Motorschade auto verkopen?

Een schadeauto levert meestal niets meer op als je deze gaat verkopen en het kost vaak een hoop tijd en moeite om deze verkocht te krijgen. Dit is dan ook de reden dat een hoop auto-eigenaren ervoor kiezen om hun auto naar de sloop te brengen als hun auto veel schade heeft, terwijl hun auto meer waard is dan dat ze krijgen van de sloop. Om er zeker van te zijn dat je toch het geld krijgt dat je auto waar is, raden wij aan om je auto via www.autoverkoopplan.nl/ te verkopen.

Schadeauto verkopen aan Auto Verkoop Plan

Auto Verkoop Plan is een bedrijf dat zowel auto’s als schadeauto’s opkoopt voor marktconforme prijzen. Je krijgt dus wat je auto vandaag de dag nog waard is, niet meer en niet minder. Door ons inkoopformulier in te vullen, kunnen we meteen uitzoeken wat de dagwaarde van de auto is. Om dit zo snel mogelijk te doen, maken wij gebruik van een groot netwerk. De dagwaarde van de auto krijg je uit betaald in contant of via overboeking op de bankrekening. Verder kan de auto meteen gevrijwaard worden door de RDW, het is dus volkomen veilig. Dit kan vaak dezelfde dag nog, waardoor je al snel geen zorgen meer hebt over je auto. Het maakt hierbij niet auto waar de auto staat aangezien dit bedrijf veel contacten heeft en het dus geen enkel probleem is om de auto van een andere locatie te halen. Het is dus een bedrijf dat opereert door heel Nederland.

Door je auto aan dit bedrijf te verkopen, bespaar je een hoop tijd en moeite met het plaatsen van je auto op het internet. Vaak duurt het dan ook nog even voordat je contact krijgt met mensen die echt interesse in je auto hebben en een passend bod uitbrengen. Veel mensen zien op tegen dat lange wachten en kiezen er dus vaak al snel voor om een schadeauto te verkopen aan een sloop. Deze geven wel het minimale voor de auto, maar je hebt er geen omkijken meer naar.

Wat is uw auto waard met schade?

Bij Auto Verkoop Plan wordt er gekeken naar de marktconforme prijs van de auto om te bepalen wat een schadeauto nog waard is. De schade van de auto is, in tegenstelling met veel andere bedrijven, dus niet leidend, maar de kilometerstand, de leeftijd en het merk enzovoorts wel.

Aangezien dit een van de enige bedrijven is waar je krijgt voor je auto wat die waard is, is het zeker aan te raden om bij dit bedrijf verder te informeren. Om het allemaal wat gemakkelijker te maken kun je op de site een formulier vinden waar je alle gegevens in kunt vullen die betrekking hebben op de waardebepaling van de auto. Hierdoor krijg je binnen een vrij snelle periode, gestreefd wordt binnen twee uur, te horen wat je voor de auto kunt krijgen. Je bent niet verplicht hierop in te gaan, mocht je het dus toch te weinig vinden, dan kun je altijd nog kijken of je de schadeauto wilt verkopen via andere wegen. Hou hierbij wel rekening dat het vaak niet zo makkelijk is om een schadeauto te verkopen, aangezien de meeste bedrijven liever niet meer geven dan strikt noodzakelijk is.

Kortom, wil je een schadeauto verkopen? Kijk dan ook eens op de website van Auto Verkoop Plan en kom, binnen twee uur, erachter wat je nog kunt krijgen voor een schadeauto door het formulier in te vullen. Over het algemeen krijgt je via deze weg meer voor je auto dan via iedere andere garage of sloop. Wacht dus niet langer, en vul nu dat formulier in om zo snel mogelijk antwoord te hebben!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie