Auto Met Kapotte Koppeling Verkopen? Auto Verkopen Binnen 2 Uur? Eigen Ophaal Dienst En Snelle WhatsApp service: 0612408016

Wilt u een auto met kapotte koppeling verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met een kapotte koppeling en kunnen alle types auto’s met dit defect zeer voordelig van u overnemen.

 

Laat uw auto nu gratis en helemaal vrijblijvend taxeren om te profiteren van onze gegarandeerde voordelen:

  • Gratis ophaaldienst in heel Nederland en België
  • Gratis taxatie (vrijblijvend!)
  • Direct geld, cash of via bank
  • Meer dan 15 jaar ervaring als RDW-erkende auto opkoper
  • Standaard zeer hoge bedragen voor auto’s met koppelingsschade 

1. Laat uw auto gratis taxeren

Het verkopen van een auto begint bij Inkoopautos.com altijd met het gratis taxeren ervan. Dit is geheel vrijblijvend. U kunt een online taxatie aanvragen door het taxatieformulier op deze pagina in te vullen. Vermeld het merk, het type, uitvoering, het bouwjaar, wat er mis is met de koppeling en of er nog meer defecten zijn zoals motorschade of bakschade. Vergeet ook uw contactgegevens niet in te voeren.

 

Nadat u op verzenden heeft geklikt kunt u ook nog enkele foto’s toevoegen en de rest doen wij voor u. Onze taxateurs gaan direct aan de slag en binnen enkele uren ontvangt u een passend bod in uw mailbox. In tegenstelling tot bij sommige andere auto opkopers is dit ook daadwerkelijk het bedrag dat wij voor uw wagen betalen.


2. Accepteer ons bod

Na ontvangst van uw bod hoeft u alleen maar een mailtje terug te sturen met ‘akkoord’ of ‘deal!’ of ‘verkocht!’. Op dan moment zijn wij akkoord, hebben we een deal en is uw wagen verkocht. Wij nemen in dat geval direct contact met u op om een afspraak te maken voor de kosteloze ophaaldienst.

 

3. Wij komen de auto de volgende dag gratis bij u ophalen

U vertelt ons waar en wanneer u ons verwacht en wij zorgen dat we daar op die tijd zijn. Dit kan ook in het weekend en door heel Nederland en België. Daarbij zorgen we altijd dat alles in orde is voordat we de auto opladen. U krijgt van ons het geld (cash of via een bankoverschrijving), een vrijwaring (enkel voor Nederland) en een verkoopovereenkomst. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. De auto nemen wij mee en gunnen die een nieuw leven op de Oost-Europese wegen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie