REPARATIEKOSTEN AUTO MET KAPOTTE MOTOR

Wat de oorzaak ook is, u leest dit waarschijnlijk omdat u een auto met kapotte motor heeft, en het is even waarschijnlijk dat de kosten voor reparatie of vervanging van de motor best fors zijn. Vooral bij oudere auto’s die tweedehands zijn aangeschaft, is het al snel niet de moeite en het geld meer waard om de kapotte motor te laten repareren of vervangen. De waarde van de auto weegt dan niet op tegen de kosten die ermee gepaard gaan. Is de auto met defecte motor verkopen niet een betere optie?

LIEVER DE AUTO MET DEFECTE MOTOR VERKOPEN?

Heeft u een auto met defecte motor en wilt u er vanaf, bel ons dan. Wij kopen auto’s met schade en defecten, ook auto’s met een defecte motor. We halen ze gratis op door heel Nederland. Uw auto staat anders maar geld te kosten. U kunt er niet mee rijden maar de wegenbelasting en de verzekering lopen wel gewoon door. Uw auto met defecte motor verkopen is een betere optie!

UW AUTO MET KAPOTTE MOTOR IS NOG GELD WAARD! DE AUTO MET DEFECTE MOTOR VERKOPEN

Maar uw auto is nog geld waard. Vul het online formulier in of bel ons, om te weten wat wij voor uw auto met kapotte motor geven. U krijgt een reëel bod.

AFHANDELING VAN DE VERKOOP, OPHALEN, BETALING EN VRIJWARING

Als u met dit bod akkoord gaat kan het snel gaan, we kunnen dan meteen afspreken waar en wanneer de auto wordt opgehaald. Dit gebeurt op een datum, tijd en plaats die u passen. Bij het ophalen krijgt u het afgesproken bedrag direct van de chauffeur overhandigd. U ontvangt dan ook meteen het RDW vrijwaringsbewijs. Daardoor wordt de wegenbelasting automatisch stopgezet, en als u met het vrijwaringsbewijs (de meldcode erop) uw autoverzekering opzegt, wordt deze ook gestopt.

BEL ONS NU VOOR EEN BOD OP UW AUTO MET KAPOTTE MOTOR, OF VUL HET FORMULIER IN

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar van 9 tot 20 uur, en met het online aanmeldformulier kunt u 24 uur per dag uw auto met defecte motor aanmelden. We reageren snel, zodat u gauw zult weten wat u voor uw auto kunt krijgen, en waar u aan toe bent.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie