Auto verkopen met gebreken en er alsnog een mooie prijs voor krijgen? Dat kan!

Alle auto’s krijgen er op den duur mee te maken: gebreken. Terwijl de één zich jarenlang zonder problemen op de weg kan begeven met de bolide, staat de wagen van de ander om de haverklap bij de garage. Lopen de kosten zo hoog op dat reparatie dit keer echt geen optie meer is, dan is de auto verkopen met gebreken de enige mogelijkheid. Natuurlijk wilt u er een zo goed mogelijke prijs voor vangen en wilt u de verkoop zo snel mogelijk hebben geregeld. De auto aanbieden bij een auto inkoop bedrijf is dan een goede mogelijkheid. Meldt uw auto gelijk aan, en ontdek vrijblijvend het beste bod.

Gegarandeerd het beste bod ontvangen

U kunt uiteraard proberen om zelf uw kapotte auto te verkopen. Waar u waarschijnlijk al snel tegenaan loopt, is dat het nogal wat werk kost om de wagen verkocht te krijgen. Ondertussen kan ook de verkoopstress met de dag stijgen, zeker als de auto letterlijk en/of figuurlijk erg in de weg staat. En is het onderhandelen over de prijs ook niet aan u besteed? U kunt het uzelf een stuk makkelijker maken door direct te kiezen voor de service van Auto Verkoop Plan . Wij geven u namelijk gegarandeerd het beste bod, en nemen uw auto probleemloos van u over indien u akkoord gaat. Simpeler kan het haast niet.

Uw voordelen op een rij.

  • Onze ophaaldienst is voor u 24 beschikbaar en geheel gratis.
  • Wij komen uw auto ophalen op locatie en op het afgesproken tijdstip.
  • De afmelding bij de RDW en de belastingdienst doen wij voor u.
  • U krijgt meteen het gratis RDW vrijwaringsbewijs.
  • Het afgesproken bedrag krijgt u direct cash in handen, of per directe overboeking op uw rekening.
  • Veilig transport van uw auto naar de garage.

Maak gebruik van de online tool en meldt uw auto vandaag nog aan

Heeft u de knoop doorgehakt, en is de auto verkopen met gebreken iets waar u actief werk van wilt maken? Dan is het fijn om te weten dat u echt niet hoeft te zoeken naar de juiste koper. Het opmaken van een advertentie is zelfs niet eens nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is het gebruikmaken van de online tool op de site van Auto Inkoop BV. Deze bestaat uit slechts een paar vragen, die van doen hebben met de uiteindelijke waardebepaling van de bolide. Zo is bijvoorbeeld het kenteken nodig, maar uiteraard ook de kilometerstand. Heeft u een vraagprijs in gedachten? Geef die dan ook vooral door. Klik vervolgens op verzenden, en uw aanvraag komt direct bij een medewerker terecht.

U hoeft slechts maximaal 2 uur te wachten voordat u het beste bod ontvangt. Daar komt nog eens bij dat wanneer u akkoord gaat met dit bod, u de auto direct verkocht heeft. Dan is het zaak om een afspraak te maken voor de overdracht. Waar en wanneer dit gebeurt, wordt ook allemaal in overleg met u bepaald.

Laatste stap: overdracht en contant ontvangen van uw geld

De auto wordt opgehaald op de afgesproken locatie en u ontvangt gelijk de RDW-vrijwaring. Ook krijgt u het afgesproken bedrag contant in handen. Trakteer uzelf op een drankje om de succesvolle koop te vieren, en gebruik het resterende bedrag bijvoorbeeld als investering voor een eventuele nieuwe bolide. Een auto verkopen met gebreken voor een mooie prijs, dat is ook gewoon iets dat een klein feestje waard is.

Heeft u een andere reden waarom u snel van uw auto af wilt? Ook dan is de wagen aanmelden bij een auto-inkoop bedrijf nog niet zo’n gek idee. Zij zijn blij met uw auto, en u bent blij dat u ervan af bent. Een echte win-winsituatie dus.

Benieuwd naar de waarde van uw auto met gebreken als u besluit die te verkopen? Gebruik onze online tool om uw gegevens in te vullen voor een taxatie. Of neem contact met ons op, dan brengen we u zo snel mogelijk een eerlijk bod uit.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie