Defecte Koppeling

Wanneer uw koppeling defect is brengt dat hoge kosten met zich mee. Het is belangrijk u te realiseren dat het repareren van een defecte koppeling al snel duizenden euro’s kost en pas als een reparatie is uitgevoerd ontvangt u hierover de volledige zekerheid. Betaalt u deze kosten liever niet? Dan zit er niets anders op dan uw auto te verkopen. Op deze manier krijgt u een eerlijk bedrag voor uw auto met defecte koppeling en ontvangt u direct een passende vergoeding. Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw auto met defecte koppeling? Lees dan snel verder en ontdek op welke manier u snel en zonder gedoe een eerlijk bod kunt ontvangen.

Auto Met Defecte Koppeling Te Koop Aanbiden

U kunt uw auto op verschillende manieren te koop aanbieden. Denk aan:

Verkopen via een veilingsite

Het verkopen van uw auto via een veilingsite vereist een investering en heel veel geduld. Het verkopen van tweedehands auto’s via websites als Marktplaats, Speurders en Autoscout 24 is populairder dan ooit, waardoor het aanbod groot is en u daartussen wilt opvallen. Om op te vallen dient u tijd te steken in een advertentie, het maken van gelikte foto’s en een krachtig verkoopverhaal. De zichtbaarheid op dergelijke websites wordt vergroot door te investeren in een advertentie. In de meeste gevallen betaalt u hiervoor enkele tientjes tot honderden euro’s.

Verkopen of inruilen via een dealer

Het verkopen of inruilen van uw auto met defecte koppeling is een realistische optie. De dealer heeft een gevarieerd netwerk en is instaat om in principe alle tweedehands auto’s over te nemen of in te ruilen tegen een nieuwe wagen.

De dealer helpt u om de kans op het aan u verkopen van een nieuwe auto zo groot mogelijk te maken. In veel gevallen valt de korting enigszins tegen of ontvangt u een te laag bedrag voor uw auto.

Verkopen via een professionele inkoper

Een professionele inkoper is gespecialiseerd in het inkopen van auto’s met schade voor een eerlijke prijs. Wanneer u gebruik maakt van een professionele inkoper bent u in één keer van uw auto af en ontvangt u bij de verkoop direct de juiste prijs. Wanneer u te maken heeft met schade zoals een defecte koppeling is het inschakelen van een professionele inkoper de ideale manier om van uw auto af te raken.

Onze Werkzijze

Ontvangt u graag direct een eerlijk bod? Vul dan ons inkoopformulier, bel naar 085-0471797 vanuit Nederland, bel naar 0612408016 vanuit België of stuur ons een e-mail via info@autoverkoopplan.nl Graag vernemen wij welke auto u precies te koop aanbiedt en vervolgens brengen wij een passend bod uit. Wij halen uw auto op afspraak af indien u akkoord gaat met ons bod en betalen contant of per bankoverschrijving.

 

 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie