Auto Verkopen Leeuwarden


In en rond Leeuwarden  zijn talloze manieren om je auto te verkopen. Maar hoe weet je nou of je aan het juiste adres bent? In een grote stad als Leeuwarden vind je veel zekerheden maar ook veel onzekerheden. Je kunt het dus treffen met de juiste koper maar de kans is ook groter dat je iemand aan de deur krijgt die je niet graag aan de deur wilt hebben. 

Autoverkoopplan.nl biedt de juiste oplossing voor iedereen die een auto of schadeauto te koop heeft. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website en wij regelen de rest. Zodra u een auto heeft geplaatst, gaan wij op zoek naar het hoogste bod op uw auto. Op het moment dat wij een bod op uw auto hebben kunnen genereren, nemen wij contact met u op om het bod te overleggen. Uiteraard krijgt u bedenktijd om te beslissen of u uw auto wilt verkopen. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om te kijken of u elders uw auto voor een hoger bedrag kunt verkopen. 

De kans is groot dat u op het punt staat een auto in te ruilen. Ook hierin kan Autoverkoopplan.nl u adviseren. Naast het adviseren kunnen wij in bijna alle gevallen een betere deal krijgen dan de inruilprijs die u heeft gekregen van uw dealer. Omdat wij een landelijke dekking hebben is het zelfs mogelijk dat wanneer u een auto via ons verkoopt, u deze op dezelfde dag kunt inleveren als de afleverdag van uw nieuwe auto.

 

Geen gepingel aan de deur

Als u uw auto online verkoopt via een site bent u vaak een hele tijd bezig met allerlei berichtjes en biedingen. Maar net als u denkt dat u uw auto verkocht heeft, trekt een koper zijn bod in. En als er dan een afspraak gemaakt wordt, blijkt de koper aan de deur toch net niet voldoende geld op zak te hebben. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u geen last van dit gepingel. Wanneer wij een bod doen, dan houden wij ons er aan.

Heldere afspraken

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw auto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie