Auto Inkoop Tilburg

Wilt u een auto verkopen in Tilburg voor de allerbeste prijs? Dat zit u bij ons goed. Wij doen al meer dan 17 jaar de auto inkoop in Tilburg en kunnen elk soort auto binnen een dag van u over nemen. Dankzij een unieke samenwerking met Oost-Europese partners kunnen wij zeer hoge bedragen bieden, ook voor kapotte auto’s. Lees verder over onze diensten of laat uw auto nu direct gratis en vrijblijvend taxeren om gegarandeerd te profiteren van:

 • Gratis ophaal in Tilburg en omgeving
 • Vandaag gratis taxeren = morgen verkocht
 • Direct geld
 • RDW-erkende auto inkoop specialist in Tilburg
 • Ook defecte auto’s zijn welkom
 • Kapotte Auto Verkopen In Tilburg Voor Export

 • Waarom is het bijvoorbeeld zo dat een auto verkopen met motorschade veel winstgevender is bij een inkoper van kapotte auto’s dan bij de sloper? Dat is heel eenvoudig te begrijpen. Een sloper zal uw auto demonteren en de onderdelen verkopen, terwijl een inkoper de auto in zijn geheel zal doorverkopen. En een werkende machine is nu eenmaal altijd meer waard dan de som van zijn onderdelen.

  Maar hoe zit het dan met de reparatiekosten? Daar hebben wij wat op gevonden. Na de inkoop zullen wij uw auto namelijk exporteren naar bijvoorbeeld Oekraïne of Wit-Rusland. De lonen liggen in deze landen veel lager dan hier, en de onderdelen zijn ook een stuk goedkoper. Als gevolg hiervan kosten reparaties hier slechts een fractie van wat ze in Nederland kosten. Hierdoor stijgt de waarde van uw defecte auto, en daar profiteert u van mee. Grote kans dat een auto die hier al is afgeschreven in Oost-Europa nog meer dan duizend euro oplever.Nadat onze ervaren taxateurs de gegevens over uw auto grondig bestudeerd hebben, zullen zij een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw auto. In tegenstelling tot bij sommige andere auto inkopers is dit ook daadwerkelijk de prijs die wij zullen betalen voor uw auto. U ontvangt dit bod via email, en wanneer u hier op reageert en akkoord gaat, zullen wij stap voor stap de auto van u overnemen:

 • Wij zullen u altijd vooraf betalen, dus voordat wij de auto ophalen of opladen op onze trailer. Er zijn twee mogelijkheden: contant of via overschrijving. Verkiest u contante betaling, dan krijgt u van ons het geld wanneer wij uw auto komen ophalen. Wilt u dat wij het geld overmaken? Dan doen wij dit direct en ontvangt u hiervan altijd een bevestiging.

 •  

  Betaling

  Voordat wij de auto ophalen of opladen op onze trailer. Er zijn twee mogelijkheden: contant of via overschrijving. Verkiest u contante betaling, dan krijgt u van ons het geld wanneer wij uw auto komen ophalen. Wilt u dat wij het geld overmaken? Dan doen wij dit direct en ontvangt u hiervan altijd een bevestiging.

  Gratis Ophaaldienst

  Ook de ophaaldienst is, net als de taxatie, 100% gratis. Wij zullen met u contact opnemen om een moment van ophaal te bepalen wanneer het voor u uitkomt. Wij kunnen de ophaal iedere dag van de week doen, ook in het weekend.

  Verkoopovereenkomst en vrijwaringsbewijs.

  East European Provider is RDW erkend en wij regelen graag het papierwerk voor u. Wanneer wij de auto komen ophalen nemen wij de verkoopovereenkomst mee en regelen ook het vrijwaringsbewijs. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie