Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan

Vul het kenteken in van je auto en beantwoord een aantal vragen zoals wat is de kilometerstand, wat zijn de opties en wat is staat van de auto? Heeft de auto schades of defecten, dan kunt u deze beschrijven bij de vrije opmerkingen. Deze informatie hebben wij nodig om een gegarandeerd bod uit te kunnen brengen op jouw auto.Uiteraard kan je ook foto’s toevoegen.

Vul de gegevens met zorg in zodat wij een goed beeld van de auto krijgen. Uiteraard is ons bod gratis en verplicht het tot niets.

Ontvangen een beste bod

Zodra je je e-mailadres hebt geverifieerd gaan wij de auto taxeren. Ons bod ontvangt je binnen 2 uur per e-mail en is gegarandeerd. Uiteraard is het wel belangrijk dat de auto in de praktijk overeenkomt met de gegevens die je hebt ingevuld, daar is ons bod immers op gebaseerd.

In tegenstelling tot veel andere auto inkoop bedrijven kopen wij de auto’s zelf in (met uitzondering van sloopauto’s / schadeauto's). Het bod is dus van onszelf afkomstig en ook de vervolgstappen in het gehele verkoopproces handelen wij zelf af.

Het bod accepteren of afwijzen

 Je kunt het accepteren, maar uiteraard ook afwijzen. Wanneer je het bod accepteert wordt er een koopovereenkomst opgesteld en naar je e-mail adres gestuurd en zal er zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden om een afspraak te maken.

Als het bod is verlopen of je het eerder hebt afgewezen, heb je ook de mogelijkheid om alsnog akkoord te gaan. In dat geval gaan wij ons best doen om een verkoop afspraak in te plannen voor het eerste bod. Als we niet hetzelfde kunnen bieden, ontvang je een nieuw bod.

Afspraak inplannen

Wanneer je akkoord bent gegaan met ons bod nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen voor de overdracht van je auto. We nemen de specificaties van de auto nogmaals samen door en bespreken welke documenten er aanwezig dienen te zijn om de auto te kunnen overschrijven. We bereiden de betaling voor door het IBAN nummer te noteren. Het is ook mogelijk om het bedrag contant te ontvangen.

De verkoop kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar we kunnen de auto ook komen ophalen. Wij halen auto’s op in heel Nederland en Belgie. Als wij de auto kunnen ophalen staat dit duidelijk vermeld bij het bod.

Gratis Ophaal Service

Door van te voren transparant te communiceren over de auto streven wij naar een soepele overdracht, zonder verrassingen voor beide partijen. Tijdens de overdracht maken we een proefrit en controleren we of de auto overeenkomt met de door jou opgegeven specificaties.

De betaling vindt direct plaats (per bank of contant) en je ontvangt uiteraard ook direct de vrijwaring. Ook wanneer wij de auto ophalen zal de transporteur altijd wachten tot de vrijwaring en het bewijs van betaling in goede orde zijn ontvangen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie