Auto Inkoop Breda

Wil je jouw auto verkopen in Breda? Dat kan tegenwoordig ook zeer makkelijk en veilig via auto inkoop Breda, Autoverkoopplan.nl. Het is erg eenvoudig, je voert de gegevens in van de door jouw te verkopen auto in op onze website; Autoverkoopplan en je ontvangt binnen 2 uur een gegarandeerd online bod. Makkelijk en snel je auto verkopen via Autoverkoopplan.nl

 

Auto ( Schade ) Verkopen

Het werkt simpel volgens 3 stappen, je voert het kenteken en kilometerstand in van jouw auto.Omdat wij een RDW certificering hebben krijgen we op dat moment al veel gegevens van je auto, wat rest is een eigen toelichten van o.a. de opties van jouw auto, de staat, schades en wat de kans op een hoog bod aanmerkelijk verhoogd zijn goede foto’s van de binnen en buitenkant! Zodra je deze 3 stappen hebt voltooid ontvang je binnen 2 uur een gegarandeerd bod van één van onze taxateurs.

Wie koopt mijn auto? Directe Opkoper


Wij kopen jouw auto zelf. Dus wanneer je van die auto af wilt zonder onbekende tussenpersonen, zit je bij ons goed. Er zijn dus geen onbekende tussenpersonen waar je jouw auto moet afleveren. Wanneer je de auto via ons verkoopt zal je deze dus niet verkopen aan een garage, dealer of handelaar. Wij kopen de auto zelf. Wij kopen auto's van particulieren en bedrijven.

Waar kan ik mijn auto verkopen?

Wanneer je ons bod accepteert heb je meestal twee opties. Wij komen de auto ophalen, of je kunt de auto zelf komen afleveren. Als je kiest voor afleveren, dan kan dit bij ons eigen kantoor te Nijkerk. Wanneer je kiest voor de ophaalservice dan maken we een afspraak om de auto op te halen. Dit kan bij je thuis, op het werk, of op een andere locatie.

Wat moet ik doen?
Vraag een bod aan op jouw auto door het kenteken in te vullen in het kenteken formulier, bovenaan deze pagina. Zodra de aanvraag bij ons binnen is gaan wij aan de slag. Binnen 2 uur ontvang je ons bod per e-mail zodat je snel je auto verkopen kunt. Vervolgens heb je de mogelijkheid om het bod te accepteren of af te wijzen.

Kan ik de auto verkopen zonder keuring of schade. motorschade?

Ja. Wij kopen auto’s met en zonder apk keuring, export of motorschade. Wanneer je een taxatie aanvraag doet zullen wij bij het RDW de keuringsdatum opvragen. Is de APK verlopen, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar de achterliggende reden. Auto’s zonder APK keuring hebben over het algemeen een lagere waarde dan gekeurde auto’s. Een auto verkopen zonder keuring is dus niet altijd verstandig.

Kan ik de auto laten ophalen? Gratis eigen ophaal dienst

Ja. Wij hebben een eigen ophaalservice. Een auto laten ophalen is veelal gratis. Bij auto’s met een relatief lage marktwaarde (inkoop van sloopauto's et cetera) zullen wij de transportkosten moeten rekenen. Wanneer je ons bod bekijkt, tonen we altijd informatie over de ophaalservice.

Hoe gaat het overschrijven en de vrijwaring?Wanneer wij de auto van je kopen, schrijven we de auto direct over. Uiteraard betalen we ook direct. Het geld staat dus direct op je rekening. Ook als je voorkeur uitgaat naar contant, betalen we direct. Wanneer we de auto overschrijven ontvangen wij een vrijwaring van het RDW. Deze ontvang je direct van ons.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie