Gratis auto verkopen

Wil je gratis en op een snelle manier je auto verkopen? Dat kan op vele manieren maar de snelste en meest betrouwbare optie is om je auto aan te melden op Autoverkoopplan.nl. Er zijn vele auto verkoop sites maar Ikwiljouwautokopen.nl is de enige met de allerhoogste klanttevredenheid.

Hoe Werkt Het?

Wanneer je het kenteken van je auto invoert op onze website wordt je auto aangemeld op onze interne veiling. Omschrijf je auto goed mogelijk en voeg een aantal foto’s toe zodat onze taxateurs een goed en realistisch beeld hebben van de staat van je auto. Zodra je deze taxatieprocedure hebt afgerond ontvang je binnen 2 uur een gegarandeerd bod.

Voordelen ten opzichte van andere auto verkoop sites

Er zijn natuurlijk ook meerdere auto verkoop sites naast Autoverkoopplan.nl. Waarom kiezen voor ons? Wanneer je een auto verkoopt via Autoverkoopplan.nl weet je met wie je zaken doet, is betrouwbaar, je krijgt direct je geld en de vrijwaring. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van onze populaire ophaalservice.

Dit bod kun je uiteraard afwijzen of accepteren. In het geval dat je ons bod accepteert nemen wij op korte termijn contact met je op om een afspraak voor de overdracht in te plannen. Tijdens de overdracht voeren wij een eindinspectie uit of de daadwerkelijke staat van de auto overeenkomt met het door jou ingevulde taxatieformulier. Hierna wordt de auto ter plekke gevrijwaard en het geld overgemaakt op je bankrekening of desgewenst contant voldaan.

Gratis & snel je auto verkopen in 3 stappen:

1. Meld je auto gratis aan
Ontvang binnen 2 uur gratis een taxatie.
2. Ontvang de beste prijs
Je ontvangt gratis en vrijblijvend een bod.
3. Verkocht!
Bij akkoord wordt je auto opgehaald, betaald en gevrijwaard.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie