Autoverkoopplan neemt u graag alle rompslomp uit handen bij de verkoop van uw occasion:


Meld uw occasion eenvoudig aan door het kenteken in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Wij controleren de aanmelding en plaatsen uw voer- of vaartuig vervolgens in een afgeschermde veiling waar alleen onze erkende en betrouwbare inkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Zorg er dus altijd voor dat deze zo nauwkeurig mogelijk zijn. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief.

Hoe werkt het nu precies?


Uw occasion zorgeloos verkopen; hoe werkt dat?

Stap 1. Meld uw occasion aan

Om uw occasion te kunnen verkopen, dient u deze aan te melden op onze website. Dat doet u door uw kenteken in te voeren. Ons systeem zoekt automatisch aanvullende gegevens, zoals het merk en model, erbij.

Stap 2. Uw occasion krijgt biedingen

Als uw occasion is geactiveerd, gaan wij aan de slag en zullen we de juiste bedrijven benaderen. Gedurende dit proces heeft u altijd dezelfde specialist tot uw beschikking. Zorgt u ervoor dat wij over zoveel mogelijk relevante informatie beschikken van het voertuig, zodat wij tot een zo hoog mogelijk bod kunnen komen?

Stap 3. U kunt het bod accepteren of weigeren

Het bod dat u ontvangt is geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat het bedrijf een afspraak met u maakt om uw occasion op te halen. U kunt dan ook bespreken hoe u betaald wenst worden.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie