Auto verkopen voor export

Heb je een auto die je voor export wilt verkopen dan is Autoverkoopplan.nl een zeer goede manier om je auto te verkopen aan een export handelaar. Wij hebben een groot netwerk van veel internationale en nationale auto exporteurs. Voor ieder merk en model auto hebben wij een afzetkanaal zodat jij als consument kan profiteren om de allerbeste prijs voor je export auto boven water te krijgen.

 

Wat is een export auto? | Wat is Uw Export Auto Waard?

Vaak zijn auto’s voor export oudere auto’s met veel kilometers met een benzine of diesel motor. Dit zijn auto’s die in Nederland niet verkoopbaar meer zijn, maar vaak in een ander land of continent nog een 2e leven hebben en waar mensen hem nog volop zullen gebruiken. Je export auto verkopen aan een export handelaar via Autoverkoopplan.nl een fluitje van een cent.

Je auto aan de export verkopen| Schadeauto Verkopen Voor Export

Je export auto verkopen kan heel gemakkelijk via ons. Je meldt je auto aan via onze website en ontvangt binnen 2 uur een bod op je export auto of schadeauto. In die 2 uur zijn er vele export handelaren die naar je auto kijken en er een bod op plaatsen. Het hoogste bod dat gedaan is op jou export auto zullen wij dan aan je communiceren.

Afronding van de verkoop | Direct geld en vrijwaringsbewijs

Wij komen de auto veelal gratis ophalen maar je schade auto verkopen kan bij ons op kantoor in Nijkerk. Bij de verkoop controleren we of de auto in de praktijk ook overeenkomt met de ingevoerde taxatie. Als dit zo is dan maken we het geld ter plekke over (indien gewenst kunnen we ook contant betalen) en vrijwaren we de auto. Je ontvangt dan direct de vrijwaring waarmee de huidige autoverzekering opgezegd kan worden.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie