Auto verkopen

Schade na een ongeluk, vernieuwing van het wagenpark, veel te hoge reparatiekosten na de APK-keuring; het zijn allemaal redenen om jezelf de vraag te stellen: waar kan ik mijn oude auto verkopen? Zeker als er sprake is van een afgekeurde auto, een afgeschreven auto, een schadeauto of een sloopauto die te koop staat, is het niet vanzelfsprekend dat je zelf een reëel bod tegenkomt. Of dat je überhaupt een vergoeding voor de oude auto weet te realiseren. Auroverkoopplan.nl zorgt ervoor dat wanneer een  auto te koop staat, dat dit voertuig ook daadwerkelijk van de hand wordt gedaan.

Ik wil van mijn  auto af

Staat je  auto in de weg? Wil je je afgekeurde auto laten ophalen, of mag je met je schadeauto niet meer de weg op? Krijg je naar je zin te lage inruilwaarde voor je oude auto geboden in de garage of vraag je je af of je voor een kapotte auto (total loss zelfs) een vergoeding kunt krijgen? Het zijn allemaal situaties waar wij regelmatig vragen over krijgen. Heeft u een oude auto te koop, dan kunt u hem via Autoverkoopplan te allen tijde verkopen. Wij zijn inkoper van oude auto’s, van alle merken en typen en ongeacht de conditie van het voertuig. Heeft u vragen, neem dan contact op via deze website of op 085-0471797. 

 

Schadeauto Inkoop Nederland

Onze bedrijfsnaam laat weinig aanleiding tot onduidelijkheid: wij zijn opkoper van oude auto’s in Nederland. Wat we u daarmee hopen te bieden is een hoop rust, een eerlijke vergoeding voor uw afgeschreven, afgekeurde of kapotte voertuig en geen vergeefs zoekwerk naar een koper van de wagen in kwestie. Want: kan ik nog geld krijgen voor mijn oude auto? Dat is misschien wel de aan ons meest gestelde vraag. En ons antwoord is altijd ja. De hoogte van de vergoeding is natuurlijk afhankelijk van de staat van het voertuig, maar die moet wel extreem beroerd zijn als er geen enkele waarde meer in zit.

Schadeauto: vergoeding en waarde

Hoe dat mogelijk is? Als u een schadeauto verkopen wilt of een sloopauto te koop heeft, dan heeft de reguliere autodealer er natuurlijk niets meer aan. Maar ook in oude voertuigen blijft waarde zitten. Er zitten nog goed werkende onderdelen in en allerlei materialen die in aanmerking komen voor recycling. Wij werken in heel Nederland samen met garagebedrijven, autosloperijen en andere partijen die op duurzame wijze omgaan met de oude beestjes. Alle erkend door de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) en werkend volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (A.R.N.). Dankzij de waarde die een schadeauto op deze manier vertegenwoordigt kunnen wij er een eerlijke vergoeding voor geven.

Contact verkoop oude auto

Autoverkoopplan is inkoper van alle modellen en typen bedrijfswagen's en auto’s. Europese, Aziatische of Amerikaanse merken, dat maakt niet uit. In alle gevallen kunnen we u een aanbod doen. En dat geldt ook voor oude bedrijfsauto’s die te koop staan. Heeft u nog vragen over de verkoop van een oude auto, neem dan contact met ons op via 085-0471797Wij staan u graag te woord.

Unicum: je auto wordt thuis opgehaald

Het grote voordeel van een autoverkoopsite is dat jouw auto in heel Nederland te koop wordt aanbieden. Met een briefje in de supermarkt bereik je veel minder kopers. Maar wat als het hoogste bod op jouw auto helemaal van de andere kant van het land komt?

Sommige autohandelaren verwachten dat je de auto komt afleveren. Dat kost veel tijd, ook omdat je vervolgens thuis moet zien te komen. 

Autoverkoopplan.nl is de enige autoverkoopsite met  een eigen ophaaldienst.  Dat scheelt je tijd. Bovendien weet je van te voren precies wie er wanneer bij je aanbelt om de auto op te halen. En ook over de betaling hoef je je geen zorgen te maken.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie