Voordelen online taxatie auto

De eerste stap om jouw auto te verkopen is vaak het opvragen van een taxatie. Het komt steeds vaker voor dat de consument een taxatie wil van zijn of haar auto, vooral omdat het gratis is en veel inzicht geeft in de waarde van de auto. Deze taxatie kan de consument natuurlijk laten uitvoeren bij een autodealer, maar het kan nog makkelijker, sneller en laagdrempeliger. Het antwoord hierop is: een online auto taxatie via Autoverkoopplan.nl.

 

Hoe werkt het?

In een paar eenvoudige stappen kan je online je auto gratis laten taxeren. Een online auto taxatie regel je helemaal zelf, op het moment dat het jou het beste uitkomt en bovendien is het heel eenvoudig. Bij het online invullen van je autogegevens vul je het kenteken en kilometerstand van je auto in. Een groot gedeelte van de autogegevens wordt dan al ingevoerd. Het is wel aan te raden om je auto zo volledig mogelijk te omschrijven en indien mogelijk aan te vullen met foto’s.

Werkwijze online taxatie auto

Nadat je dit hebt gedaan ontvang je binnen 2 uur geheel vrijblijvend een bod op de door jouw ingevoerde auto. Ga je akkoord met het bod op je auto dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te plannen en de online de auto verkopen. Je geeft zelf aan of je de auto komt brengen of dat je liever hebt dat de auto bij je thuis wordt opgehaald.

Weet je nog niet zeker of je jouw auto via een auto inkoop platform of particulier wilt verkopen? Bekijk dan de onze website met praktische informatie over het verkopen van een auto.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie