Auto Verkopen

Een auto verkoop is niet altijd eenvoudig is. Er komen verschillende mensen kijken, die steeds iets op te merken hebben of lastige vragen stellen. Andere kopers komen kijken en bieden toch ineens een laag bedrag voor de wagen. Wij kopen uw auto gelukkig wel op in een snel en eenvoudig proces. In slechts 4 stappen bent u al van de auto af.

  1.  
  2. U stuurt ons alle informatie over de auto. Wij gaan dan een deskundige en gratis taxatie op afstand doen.
  3. We bellen u op met een bod op de auto. U bepaalt zelf of dat bod hoog genoeg is.
  4. Wanneer u akkoord gaat, storten we direct geld op uw rekening. Ook maken we een afspraak om de auto op te komen halen. Als u contant geld wilt, nemen we dat mee bij het ophalen.
  5. We halen de auto op het afgesproken tijdstip voor de deur op. We lopen alle formulieren door en assisteren u bij het invullen. Wij nemen daarna de auto mee.

 

Auto's zijn voertuigen die zwaar worden belast. Het zijn immers geen plezier voertuigen zoals auto’s. Na jaren hard werken beginnen bepaalde onderdelen het zwaar te krijgen. Maar niet iedere autoheeft eenzelfde leven gehad. Sommige auto'szijn altijd onderweg en doorkruisen meerdere landen met bergen. Andere auto's blijven juist alleen in Nederland.

Wanneer u de auto verkoopt, zijn veel potentiële kopers geïnteresseerd in de geschiedenis van de auto. Zeker als het gaat om een ouder model. Autoverkoopplan.nl doet gelukkig niet zo moeilijk.

 

In plaats van moeilijke vragen te stellen, kijken wij alleen naar de eigenschappen en kenmerken van de auto. Het bouwjaar, aantal kilometers, soort auto en andere makkelijk meetbare punten. Daarna laten wij een deskundig team aan taxateurs kijken naar de gegevens.

We kunnen dus vrij snel zeggen wat wij bieden voor de auto. Vaak heeft u al binnen 2 uur een bod. Stop dus vooral met het zoeken naar geschatte bedragen voor auto'svan een bepaald bouwjaar. Wij doen een gratis taxatie, die geheel vrijblijvend is. Zo weet u zeker dat u de auto verkoopt voor een goede prijs.

Auto Inkoop | Auto Inkoop Site

Autoverkoopplan weet voor vrijwel alle auto's een nieuwe bestemming te vinden. U kunt dus zelfs uw oude auto verkopen, met een bouwjaar vanaf 2000. Hoewel het voor ons niet uitmaakt dat de auto beschadigd is of kleine defecten heeft, moet de wagen nog wel kunnen rijden. Wij kopen dus geen auto's die het helemaal niet meer doen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie