Zelf je auto verkopen heeft nogal wat nadelen. Wil je snel van je auto af en direct geld op je rekening, dan is een verkoopservice misschien iets voor jou.

Zelf een auto verkopen is nogal wat werk. Je moet nadenken over de tekst van je advertentie, foto's maken, de vraagprijs vaststellen en vervolgens aanmelden bij één of meerdere advertentiesites. Bovendien is de uitkomst onzeker. Krijg je uberhaupt respons, wat voor mensen krijg je aan de deur, moet je een keuring of proefrit toestaan?

Als je daar helemaal geen zin in hebt, dan is een verkoopservice een goed alternatief. Er zijn verschillende partijen in deze markt actief zoals Autoverkoopplan.nl. De meeste van deze diensten zijn gratis, en je bent gegarandeerd snel van je auto af, soms al binnen 24 uur. Bovendien heb je ook direct het geld op je bankrekening.

Over het algemeen liggen de biedingen wel een stukje onder de marktprijs. Als je zelf je auto verkoopt, zal de auto waarschijnlijk meer opleveren. De eerste bieding die je krijgt is een indicatie. Een verkooppartij zal bij een eigen vestiging een inspectieafspraak met je willen maken om de exacte waarde te kunnen bepalen. Als er dan (lichte) schade, slijtagesporen of achterstallig onderhoud geconstateerd wordt, dan zal de oorspronkelijke bieding naar beneden worden aangepast. Het is raadzaam om een bieding bij meer dan één partij op te vragen. Dan heb je nog iets te kiezen.

Als het uiteindelijke bod akkoord is, dan kan de auto meteen worden achtergelaten. Zorg dat je wel het kentekenbewijs, legitimatie, onderhoudsboekje en alle sleutels bij je hebt. De opkooppartij zal dan een vrijwaringbewijs verstrekken en meteen het geld overmaken.

Auto verkoop ter plekke geregeld

Omdat we alleen werken met erkende inkopers kunnen we alle formaliteiten ter plekke regelen. U krijgt direct het geld van uw verkochte auto en het RDW Vrijwaringsbewijs. Simpeler kan het verkopen van uw auto niet worden.

Betrouwbaar

Autoverkoopplan.nl werkt alleen met geselecteerde auto-inkopers die door de RDW erkend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn voor vage figuren aan de deur.

Kortom: uw auto verkopen aan een betrouwbare partner, die u de beste prijs geeft en dat ook nog eens snel en simpel? Dan kiest u voor Autoverkoopplan.n

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie