AUTOVERKOOP PLAN

voor Autoverkoop plan

Om tal van redenen kan het ineens zo zijn dat je van je auto af wilt komen; en wel zo snel mogelijk. Te koop aanbieden op Marktplaats is een optie, echter dit neemt toch de nodige tijd in beslag en daarnaast zijn defecte auto's ook op websites als Marktplaats niet bepaald populair – en moeilijk verkoopbaar. 
Wie een defecte auto voor de deur heeft staan weet dat dit extra geld kost aan onnodige belastingen en verzekeringen. Als je je auto niet alleen snel en kosteloos wil laten afvoeren, maar hier bovendien ook een passende vergoeding voor wil ontvangen, is ons Auto Inkoopbedrijf "Auto Verkoopplan", je graag van dienst. 

Ontvang snel een bod op je auto

Hoe werkt het? Een bod ontvangen, een afspraak maken en gratis je auto laten ophalen zijn onze specialiteiten. Bij het ophalen van je auto betaalt onze chauffeur je direct het afgesproken bedrag uit. Want dat jouw auto niet meer als vervoermiddel is te gebruiken, betekent immers niet direct dat deze geen geld meer waard is. Het exacte bedrag wordt berekend op basis van de meest parate autogegevens, waarop jij bepaalt of je met het bod van ons Auto Inkoopbedrijf akkoord gaat. Dit bedrag word je dus direct contant uitbetaald. Op onze website lees je de uitgebreide informatie na over het auto verkoop proces

Snelle service

Zodra een bod is overeengekomen, zorgt een van onze chauffeurs er binnen 24 uur voor dat je oude auto geheel kosteloos wordt afgevoerd. Je ontvangt dan een contant geldbedrag, je krijgt het vrijwaringsbewijs, en Auto Verkoopplan zorgt ervoor dat je auto wordt afgemeld bij de RDW. Als je geen geldig bewijs van een APK-keuring hebt is dit geen probleem. Je kunt dan nog steeds bij ons terecht om deze te verkopen en je ontvangt nog steeds een vrijwaringsbewijs. 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie