Auto verkoopsite


Autoverkoopplan.nl is een auto verkoopsite waar wij de onderhandeling voor u wordt gedaan. U geeft een vraagprijs op en onze auto inkoop bedrijven plaatsen een bod op uw auto. De ervaring leert dat de aanbieder vaak te veel gevraagt en de bieder net niet genoeg biedt. Aan Autoverkoopplan.nl de taak om beide partijen tevreden te stellen. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aan te melden in tegenstelling tot andere auto verkoopsites. Een ander voordeel is dat bij Autoverkoopplan.nl uw persoonlijke gegevens anoniem blijven. Pas op het moment dat uw auto daadwerkelijk verkocht is, worden uw gegevens uitgewisseld met de kopende partij. Op deze manier blijft het veilig, geen risico’s en vooral belangrijk, geen mensen aan de deur die u liever niet aan de deur wilt hebben. De biedingen die worden gedaan via onze auto verkoopsite zijn gegarandeerd. Het is wel van belang dat u eventuele schades of gebreken netjes opgeeft. U auto wordt namelijk verkocht op basis van de verstrekte gegevens. 

Meld uw auto aan op onze auto verkoopsite om snel, veilig, gratis, anoniem en online uw auto te verkopen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Gratis auto verkopen site

Op Autoverkoopplan.nl is het aanmelden van uw auto gratis. U betaalt geen aanmeldkosten, geen administratiekosten en geen verkoop fee. Vergelijk dat maar eens met andere auto verkoop sites; daar betaalt u vaak een fors bedrag om uw auto verkoop advertentie goed zichtbaar te krijgen.

Aanmelden is bovendien in een paar minuten gedaan.

Geen gepingel aan de deur

Als u uw auto online verkoopt via een site bent u vaak een hele tijd bezig met allerlei berichtjes en biedingen. Maar net als u denkt dat u uw auto verkocht heeft, trekt een koper zijn bod in. En als er dan een afspraak gemaakt wordt, blijkt de koper aan de deur toch net niet voldoende geld op zak te hebben. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u geen last van dit gepingel. Wanneer wij een bod doen, dan houden wij ons er aan.

Heldere afspraken

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw auto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Auto verkoop ter plekke geregeld

Omdat we alleen werken met erkende inkopers kunnen we alle formaliteiten ter plekke regelen. U krijgt direct het geld van uw verkochte auto en het RDW Vrijwaringsbewijs. Simpeler kan het verkopen van uw auto niet worden.

Betrouwbaar

Autoverkoopplan.nl werkt alleen met geselecteerde auto-inkopers die door de RDW erkend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn voor vage figuren aan de deur.

Kortom: uw auto verkopen aan een betrouwbare partner, die u de beste prijs geeft en dat ook nog eens snel en simpel? Dan kiest u voor Autoverkoopplan.nl

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie