Auto Verkoop Site

Zoals je merkt is het verkopen van je auto op jezelf helemaal niet zo heel makkelijk. Er zitten veel haken en ogen aan en je moet over het algemeen een lange adem hebben en bereid zijn veel tijd in de verkoop te steken. Als je jouw auto verkoopt via Auto Verkoop Plan service kun je jouw auto binnen een week al kwijt zijn en hoef je er eigenlijk niks voor te doen. Omdat wij een groot netwerk hebben in zowel binnen als buitenland kunnen wij jouw auto direct doorverkopen aan een andere particulier zonder tussenkomst van een derde partij. Hierdoor kunnen wij ook nog eens een heel goed bod op jouw auto doen. Uiteraard zou het iets lager kunnen uitvallen dan als je hem particulier zou kunnen verkopen. Maar dan is de nadruk ook op ‘zou’. Het kan namelijk best zo zijn dat je helemaal niet zo heel veel meer gaat krijgen op de particuliere automarkt.

Snel uw auto verkopen

Als je jouw auto via auto verkoop plan verkoopt heb je jouw auto in 3 stappen verkocht. Eerst vul je namelijk het formulier in op onze website, waarop wij een bod vaststellen die we je binnen 2 uur opsturen. Als je ons bod accepteert komen we zelf bij jou thuis langs, in heel Nederland. Daar ronden we de verkoop direct af, nemen we de auto mee en heb jij het geld op je rekening gestort gekregen of contant in de hand. Via Auto Verkoop Plan je auto verkopen is makkelijk én je hebt gegarandeerd een goede verkoopprijs voor je auto.

Kapotte Auto Verkopen | Schade Auto Verkopen

Wilt u uw kapotte auto verkopen? Dat kan een lastige klus zijn. Meestal hebben particulieren geen interesse voor kapotte auto’s, u zult uw kapotte auto dus aan een vakman moeten verkopen. De prijs die u krijgt is dan weer afhankelijk van wat de koper er mee wil gaan doen. Zo kan het zijn dat wanneer u uw auto aan de sloop verkoopt, dat u alleen de waarde in schroot krijgt. Wanneer uw auto ook nog eens niet rijdt, dan komt de sloper hem graag ophalen, en door de kosten daarvan krijgt u nog minder voor uw auto. Wij snappen dat u hier niet op zit te wachten. Het kan ook zijn dat de koper van uw wagen de kapotte auto wil repareren of restaureren om dan weer door te verkopen. U krijgt dan waarschijnlijk een beter bedrag voor uw auto. Het laatste type koper wil uw kapotte auto kopen om deze vervolgens te gebruiken als donorauto. Dan haalt hij de nog bruikbare delen uit uw auto en zal deze gebruiken om een andere auto, of auto’s, mee te repareren.

Verkoop Bedrijfswagen

Bent u de stress en tijdverspilling zat tijdens het verkopen van uw bedrijfswagen? Verkoop uw bedrijfswagen dan hier. U zult bij ons uw bedrijfswagen verkopen voor het hoogste bedrag die u kunt vinden en daarbij zult u het gevoel krijgen dat u niks doet.

Advertenties, reparaties of afspraken maken zijn dingen waar u aan moet denken, als u zelf uw bedrijfswagen probeert te verkopen. Dit is niet het geval als u uw bedrijfswagen aan ons verkoopt. Maak het dus gemakkelijk voor uw zelf en verkoop uw bedrijfswagen hier.

Als u uw bedrijfswagen hier zou verkopen zou dat niet alleen gunstig en snel voor u zijn, maar een bedrijfswagen hier verkopen is ook erg simpel. Het enigste wat u hoeft te doen is het kenteken van uw bedrijfswagen invullen en u zult zo spoedig mogelijk door één van onze collega’s geholpen worden.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie