Auto Uitvoeren Voor Export

Er kunnen verschillende redenen zijn om een auto te willen exporteren. Wellicht gaat u zelf emigreren, wilt u uw auto weggeven aan iemand in het buitenland, of brengt uw model in het buitenland meer op en wilt u daarom overgaan tot de export van uw auto. Hoe dan ook, het exporteren van een auto heeft het een en ander om het lijf, en daarom is het verstandig om de exportprocedure te laten faciliteren door een bedrijf met voldoende kennis van zaken en ruimschootse ervaring in het exporteren van auto’s. Dit bedrijf hebt u gevonden in Auto Verkoop Plan . Jaarlijks verzorgen wij de exportdocumenten van honderden voertuigen, kunnen wij u helpen aan exportkentekenplaten en een tijdelijke exportverzekering, en daarnaast kunnen wij u deskundig adviseren over de procedures die gevolgd moeten worden in het land van bestemming. Bij onze vestigingen te Nijkerk kunt u terecht voor de volledige afhandeling van de exportprocedure.

Uitvoerverklaring export

Autoverkoopplan is  een RDW-erkend autobedrijf, dat houdt in dat wij alle procedures met de RDW voor u kunnen en mogen afhandelen. Het belangrijkste document dat u moet hebben voor de export van uw auto is een zogenoemde uitvoerverklaring. De uitvoerverklaring is het bewijs dat uw auto officieel voor de export is aangemeld in het Nederlandse kentekenregister. Vanaf dat moment bent u niet langer aansprakelijk voor voertuiggebonden verplichtingen, zoals de motorrijtuigenbelasting.

Om u te kunnen helpen moet u het volgende kunnen aanleveren:

 Originele Nederlandse kentekenplaten
 Kilometerstand van het voertuig
 Kentekenpapieren of kentekenkaart met tenaamstellingscodes (indien het voertuig in de voorraad staat is een Tijdelijk Document Nummer ook voldoende)
 Geldig legitimatiebewijs

Autoverkoopplan.nl : een zeer ervaren opkoper voor export
Autoverkoopplan is een RDW-erkende Autoverkoopplan.nl 
is al ruim vijftien jaar actief in de inkoop van tweedehands auto’s voor export.  gaan hier heel gemakkelijk. Het enige wat je moet doen is je auto gratis en vrijblijvend laten taxeren door middel van het invullen van het formuliertje. Na slechts enkele uren krijg je dan bericht met het resultaat van de taxatie.

Dit bedrag is ook het bod en als je wilt kun je de auto direct verkopen. Dan neemt het bedrijf je al het werk uit handen: ze regelen alle administratie, je kunt gratis gebruik maken van hun ophaalservice, en ze zorgen dat jij binnen een paar dagen het geld in handen hebt. Je hoeft dus niet te wachten totdat zij een koper hebben gevonden of iets dergelijks. Makkelijk dus, en zéér voordelig!

Wij regelen vervolgens alles met de RDW rond de export van uw auto. U krijgt van ons na het afhandelen van de procedure met de RDW de uitvoerverklaring, het uitvoerkentekenbewijs en bijbehorende uitvoerkentekenplaten. Met dit uitvoerkentekenbewijs en –platen mag u vervolgens nog 14 dagen rondrijden in Nederland. Deze periode is bedoeld om de export van uw auto daadwerkelijk plaats te laten vinden, dat wil zeggen de auto naar het buitenland te vervoeren. Gebruikt u deze periode vooral ook hiervoor, want op het langer dan 14 dagen in Nederland rijden met uitvoerkentekenplaten staan stevige boetes. Tevens moet uw auto voor die periode verzekerd zijn. Hiervoor bestaan speciale verzekeringen, waar Autoverkoopplan u mee kan helpen. Zo ziet u, alles rondom de export van uw auto wordt u uit handen genomen door de experts van Autoverkoopplan.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie