Auto Export | Voertuig Exporteren? Auto met Nederlandse Kenteken Uitvoeren? Wij regelen Binnen Enkele Minuten Voor Uw!


Voor alle zaken rondom het exporteren van uw voertuig kunt u bij ons terecht. Of het nu een auto , camper of caravan betreft bij Autoverkoopplan kunnen wij zorgen dat u over de juiste documenten beschikt. Wilt u graag advies rondom het exporteren van uw auto, camper of caravan?  Afhankelijk van het bestemmingsland en leeftijd van het voertuig geven wij u een passend advies.


Uitvoerverklaring export
 

Autoverkoopplan is een RDW-erkend autobedrijf, dat houdt in dat wij alle procedures met de RDW voor u kunnen en mogen afhandelen. Het belangrijkste document dat u moet hebben voor de export van uw auto is een zogenoemde uitvoerverklaring. De uitvoerverklaring is het bewijs dat uw auto officieel voor de export is aangemeld in het Nederlandse kentekenregister. Vanaf dat moment bent u niet langer aansprakelijk voor voertuig gebonden verplichtingen, zoals de motorrijtuigenbelasting.

Om u te kunnen helpen moet u het volgende kunnen aanleveren:

Originele Nederlandse kentekenplaten
Kilometerstand van het voertuig
Kentekenpapieren of kentekenkaart met tenaamstellingscodes (indien het voertuig in de voorraad staat is een Tijdelijk Document Nummer ook voldoende)
Geldig legitimatiebewijs

 

Wij regelen vervolgens alles met de RDW rond de export van uw auto. U krijgt van ons na het afhandelen van de procedure met de RDW de uitvoerverklaring, het uitvoerkentekenbewijs en bijbehorende uitvoerkentekenplaten. Met dit uitvoerkentekenbewijs en –platen mag u vervolgens nog 14 dagen rondrijden in Nederland. Deze periode is bedoeld om de export van uw auto daadwerkelijk plaats te laten vinden, dat wil zeggen de auto naar het buitenland te vervoeren. Gebruikt u deze periode vooral ook hiervoor, want op het langer dan 14 dagen in Nederland rijden met uitvoerkentekenplaten staan stevige boetes. Tevens moet uw auto voor die periode verzekerd zijn. Hiervoor bestaan speciale verzekeringen, waar Autoverkoopplan u mee kan helpen. Zo ziet u, alles rondom de export van uw auto wordt u uit handen genomen door de experts van Autoverkoopplan.

 

WIJ KOPEN OOK EXPORT AUTO'S! EIGEN OPHAAL SERVICE EN DIRECT GELD VOOR UW AUTO!

Autoverkoopplan.nl koopt al jaren auto’s in voor de export. Wij hebben een landelijke dekking en zijn tevens een erkend autobedrijf voor o.a. de afgifte van RDW vrijwaring bewijzen. U kunt bij ons terecht voor directe en officiële vrijwaringen. Indien gewenst betalen wij contact voor uw export auto of maken wij het bedrag over naar uw bank.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie