Auto Taxatie Amersfoort

Als u wilt weten wat de waarde van uw auto is, zit u goed bij Auto Verkoop Plan in Amersfoort. Via onze tool online kunt u heel gemakkelijk uw autogegevens invullen en binnen 2 uur ontvangt u een bod op uw auto. Dit bod is geheel vrijblijvend. Vindt u het een goed bod en wilt u uw auto verkopen, dan kunt u direct een afspraak maken. Auto Verkoop Plan is actief door heel Nederland, dus er is altijd iemand bij u in de buurt om de auto op te halen.

 

Auto taxatie: wat krijg ik voor mijn auto?

Hoeveel de dagwaarde van uw auto is, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan:

  • Het aantal gereden kilometers
  • Het bouwjaar van de auto
  • De staat van de auto
  • En de accessoires die in de auto aanwezig zijn.

Auto Verkoop Plan biedt een eerlijke prijs voor uw auto en zorgt voor een betrouwbare afhandeling.

 

Hoe het werkt | Binnen enkele minuten aanmelden en verkopen!

Als u wilt weten hoeveel wij uw auto waard vinden kunt u gratis uw auto laten taxeren. U doet dit door het formulier online in te vullen, maar u kunt ook naar ons bellen. Wij vragen u naar het kenteken van de auto, hiermee kunnen wij gelijk zien om wat voor auto het gaat. Vult u het formulier online in, check dan de gegevens, vul de kilometerstand en in ga naar de volgende stap. Bij de laatste stap vragen wij u naar de vraagprijs, uw woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Vervolgens drukt u op verzenden en berekenen hoeveel is uw auto waard is!

Op basis van deze gegevens brengen wij een reëel en vrijblijvend bod uit op uw auto. Accepteert u het bod, dan plannen we samen een datum in waarop we de auto op komen halen. Vervolgens heeft u de tijd om de autoverzekering op te zeggen of over te zetten en geven wij u een vrijwaringsbewijs, zodat u niet meer verantwoordelijk bent voor het betalen van wegenbelasting.


 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie