Auto Inkoop Rotterdam

  1. Vul ons gratis inkoopformulier in. Vermeld zo veel mogelijk gegevens over uw auto. Het merk, type, kilometerstand, bouwjaar en eventuele schade zijn voor ons het belangrijkst. Maar ook details als uitvoering, kleur en APK zijn voor ons van belang om nauwkeurig de waarde te kunnen bepalen.
  2. Op basis van alle aangeleverde gegevens kunnen wij uw auto op afstand taxeren.
  3. Na deze vrijblijvende taxatie wordt er een bod uitgebracht.
  4. Gaat u akkoord met dit bod? Dan wordt er direct een afspraak gemaakt om uw auto contant of per bank te betalen en op te halen. Dit kan vaak al binnen een 2uur, is helemaal gratis en gaat gepaard met alle service die u mag verwachten van een professional. Wij regelen de verkoopovereenkomst en het vrijwaringsbewijs en komen op het moment wanneer het u uitkomt.

Autoverkoopplan heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met het inkopen van tweedehands auto’s. Door ons brede internationale netwerk kunnen wij vaak een beter bod doen dan lokale partijen in Rotterdam. Daarnaast wordt uw auto gratis in Rotterdam opgehaald. Wij berekenen geen kosten voor het transport aan u door!

Wilt u een auto verkopen in Rotterdam?

Maak dan gebruik van onze auto inkoop Rotterdam dienst. Wij kopen uw auto zonder gedoe en binnen een dag voor de hoogste prijs, zelfs wanneer deze kapot is of gebreken kent. Dit kunnen wij dankzij een unieke samenwerking met enkele Oost-Europese partners.

Benieuwd hoeveel wij bieden voor uw auto? laat hem dan nu gratis en vrijblijvend taxeren om direct een bod te krijgen en te profiteren van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaaldienst in Rotterdam
  • Vandaag taxeren = morgen uw geld
  • RDW erkende auto inkoper sinds 2004
  • Hoogste prijzen, ook voor kapotte auto’s

 

Auto Voor Export Verkopen Via Autoverkoopplan.nl

Bij ons kunt u uw tweedehands auto vrijblijvend laten taxeren en te koop aanbieden. Ook met schade of motorschade, export. Reeds een heleboel Rotterdammers gingen u voor. Een auto met motorschade verkopen in Rotterdam kan bijvoorbeeld namelijk niet voordeliger. Ook hebben wij veel auto’s met defecte transmissies en blikschade uit Rotterdam voor een mooie prijs in Oost-Europa weten te krijgen.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie