U woont in de regio Oss en wilt van uw auto af?

U woont in de regio Oss en bent op zoek naar de beste manier om uw auto te verkopen. Dat is lang niet eenvoudig. Er zijn talloze mogelijkheden, maar met wie krijgt u dan te maken?

Bij Auto Autoverkoopplan werken we al jaren met een vaste team. Het zijn mensen die er alles aan doen om u, als klant, zo goed mogelijk te helpen. We zijn gevestigd in Nijkerk, dus als u een keer in de buurt bent, komt u dan gerust even kennis maken en een kopje koffie drinken.

 

Wij kopen auto’s in heel Nederland, dus ook in Oss

Auto Verkoop Plan koopt al jaren alle merken personenauto’s, bedrijfswagen, schadeauto’s, sloopauto's en auto's zonder apk in. Dus als u vandaag nog van uw auto af wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Amersfoort werken door heel Nederland, dus ook in de regio Oss kunt u bij ons terecht

 

Uw sloopauto halen wij gratis op in Oss

Met de autoambulance van auto verkoop plan halen wij uw sloopauto gratis op in Oss. Als u uw sloopauto via het kentekenformulier aanmeldt bij auto verkoop plan inclusief een paar foto’s van uw sloopauto nemen wij direct contact met u op om u een bod te doen voor uw sloopauto. Gaat u akkoord met ons bod dan maken we direct een afspraak om uw sloopauto te schouwen in Oss. Is uw sloopauto in de staat zoals u bij ons is aangemeld dan krijgt u direct contant geld met een RDW vrijwaren en zonder extra kosten nemen wij u sloopauto mee voor een milieuvriendelijke verweking.

 

Heeft u een kapotte auto?

Als uw auto kapot is en naar de garage moet voor reparatie kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Een kapotte distributieketting, of een defecte versnellingsbak kost al snel enkele duizenden euro’s. Vaak zijn dit soort reparaties niet meer rendabel voor oudere auto’s en kunt u beter uw kapotte auto verkopen.

Ook uw schadeauto halen wij gratis op in Oss

Niets is vervelender dan schade rijden. Gezeur met verzekering, schadeformulieren invullen en dan naar de garage om uw auto te laten repareren. Op zo’n moment is het vaak slim om uw schadeauto direct te verkopen. Ook uw schadeauto haalt autoverkoopplan gratis op in Oss. Neem vrijblijvend contact met ons op en geef ons zo duidelijk en eerlijk mogelijk de staat van uw auto door. Aan de hand van de door verstrekte gegevens krijgt u van ons een bod op uw auto. Gaat u akkoord dan komen we bij u in Oss langs om uw schadeauto te controleren. Eventueel mankementen die tijdens het schouwen aan het licht komen zullen we direct met uw bespreken.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie