Auto Opkopers In Nederland En Belgie

Wij zijn in heel Nederland en België actief. Het maakt dus niet uit of u in Groningen woont of in Kortrijk. Vanuit elke plaats in de Benelux kunt u uw auto gratis laten taxeren, en bij akkoord halen wij uw auto gratis op bij u thuis.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken of wij wel of geen vestiging hebben bij u in de buurt, want u hoeft er niet heen met uw auto. Met onze oplegger kunnen wij namelijk overal komen, en of het nu gaat om een Toyota Aygo of een Ford Transit: uw wagen past er makkelijk op.

Ook Opkoop Van Auto's Met Schade En Defecten

Het verkopen van een schadeauto of een auto met problemen kan vaak een heel gedoe zijn. Veel autobedrijven zijn namelijk terughoudend bij het kopen van een kapotte auto, waardoor de prijs die u krijgt erg tegenvalt. Hier zijn twee redenen voor. Ten eerste is het voor veel auto inkoop bedrijven moeilijk om te bepalen wat de echte waarde van een kapotte auto is, waardoor ze er automatisch – uit voorzichtigheid – wat onder gaan zitten. Ten tweede zijn de reparatiekosten in Nederland en België vaak erg hoog. Ook hierdoor gaat veel van de waarde van een auto verloren.

Opkoper Auto Voor Export

Sowieso kopen wij uw auto met als doel er een nieuwe eigenaar voor te vinden. Wij zijn dus geen sloopbedrijf en kopen geen auto’s voor demontage. Daarom kunnen wij ook geen sloopauto’s of auto’s die (economisch) total loss zijn innemen.

Voor een groot deel van de auto’s die wij inkopen kunnen we in ons netwerk in de Benelux een perfecte nieuwe eigenaar vinden. Een ander deel van de auto’s gaat naar het buitenland: Polen Oekraine Belarus Afrika Letland

Een auto opkoper is een bedrijf dat auto’s koopt. Heel simpel dus, maar tegelijkertijd best bijzonder in deze tijd. Online een auto verkopen kan tegenwoordig namelijk op veel manieren, bij nog meer websites en partijen. Bedrijven zijn creatief en hebben allerlei concepten en verkoopservices bedacht.

Vaak lijkt het alsof u de auto aanbiedt bij een bedrijf, terwijl hij eigenlijk naar een veiling gaat. Ook kan het zijn dat een autoverkoopsite de auto weer aanbiedt bij autobedrijven en auto opkopers, en dus alleen bemiddelt bij de verkoop.

Hierdoor moet u vaak lang wachten en omdat er zoveel partijen zijn die geld moeten verdienen aan uw auto, valt de prijs vaak tegen. Ook kan het voor u als verkoper onduidelijk zijn wie nu eigenlijk verantwoordelijk is voor het in goede banen leiden van de verkoop.

1. Auto gratis laten taxeren

De eerste stap bij het verkopen van uw auto is het laten bepalen van de waarde ervan. Dit doet u door het taxatieformulier in te vullen en vervolgens op de knop te drukken. Als u ook nog enkele foto’s toevoegt komt uw aanvraag vanzelf bij ons binnen, waarna we direct voor u aan de slag gaan. We analyseren de staat van de auto, eventuele defecten en kijken naar de dagwaarde. Aan de hand van al deze factoren bepalen we de waarde en brengen wij ons bod uit.

2. Bod ontvangen en akkoord gaan

Binnen een uur ontvangt u ons bod in uw mailbox. Nu is het aan u: gaat u akkoord of denkt u er liever eerst nog even goed over na? Ons bod blijft in ieder geval geldig, dus u kunt altijd op een later moment ook nog beslissen aan ons te verkopen (zorg dan wel dat de auto nog in dezelfde staat is). Door simpelweg te reageren op onze email kunt u de deal bevestigen.

3. Geld ontvangen en afspraak ophaaldienst

Na akkoord zorgen wij dat het afgesproken bedrag direct op uw rekening wordt bijgeschreven. Afhankelijk van uw bank heeft u dus vaak binnen een dag al het geld in bezit! Heeft u toch liever contant? Dan betalen we u tijdens het ophalen. Vervolgens maken we graag een afspraak voor het ophalen van uw auto, zodat u kunt aangeven wanneer het voor u uitkomt.

4. Gratis ophaaldienst in Nederland en België

Tot slot halen we uw auto gratis bij u thuis op. Dit kan zoals gezegd door heel Nederland en België. Voordat we uw auto opladen, zorgen we dat al het papierwerk netjes in orde is. Zo krijgt u van ons een getekende verkoopovereenkomst en zorgen wij voor de vrijwaring (in NL).

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie