Auto inkoop Den Haag en omgeving

Wanneer u uw auto wilt verkopen bent u bij Auto Verkoop Planaan het juist adres. Wij kopen dagelijks voertuigen in voor onze eigen voorraad maar ook voor bekende relaties van ons. Hierdoor hebben wij altijd interesse in elk merk en type auto. Ook sloopautos of voertuigen met technische problemen of schadeauto kunt u bij ons aanmelden.

Juist in de randstad en steden zoals Amsterdam rijden veel auto’s rond. Bent u woonachtig in deze stad en heeft u een auto die u overbodig is geworden. Wij doen u dan graag een direct inkoop bod. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto online aanbieden. U aanvraag word direct in behandeling genomen. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken er is altijd een inkoper beschikbaar die uw auto wil taxeren voor een direct bod.

U krijgt altijd een geldig RDW erkend vrijwaringsbewijs bij verkoop!

Natuurlijk zijn onze inkoopprijzen handelsprijzen. Daarnaast garanderen wij u een snelle en correct afhandeling. Wij zorgen er voor dat de auto bij wordt opgehaald en dat u direct kunt beschikken over het overeengekomen verkoop bedrag. Mocht u een bank overschrijvingen wensen dan is dat uiteraard mogelijk. Daarbij komt dat wij en onze partners RDW erkend zijn en uw auto direct zullen vrijwaren waardoor u verantwoordelijkheid , belastingplicht direct stopt!

Geen gepingel aan de deur

Als u uw auto online verkoopt via een site bent u vaak een hele tijd bezig met allerlei berichtjes en biedingen. Maar net als u denkt dat u uw auto verkocht heeft, trekt een koper zijn bod in. En als er dan een afspraak gemaakt wordt, blijkt de koper aan de deur toch net niet voldoende geld op zak te hebben. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u geen last van dit gepingel. Wanneer wij een bod doen, dan houden wij ons er aan.

Heldere afspraken

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw auto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Auto verkoop ter plekke geregeld

Omdat we alleen werken met erkende inkopers kunnen we alle formaliteiten ter plekke regelen. U krijgt direct het geld van uw verkochte auto en het RDW Vrijwaringsbewijs. Simpeler kan het verkopen van uw auto niet worden.

Betrouwbaar

Autoverkoopplan.nl werkt alleen met geselecteerde auto-inkopers die door de RDW erkend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn voor vage figuren aan de deur.

Kortom: uw auto verkopen aan een betrouwbare partner, die u de beste prijs geeft en dat ook nog eens snel en simpel? Dan kiest u voor Autoverkoopplan.nl

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie