U wilt uw auto verkopen! U kan bij ons terecht met elke type merken auto's en bedrijfswagen's ongeacht de staat waarin de wagen zich bevindt.

Kies voor Autoverkoopplan.nl als u opzoek bent naar service - betrouwheid - kwaliteit:

  • Gratis taxatie
  • 7/7 - 24u beschikbaarheid
  • Gratis ophalen van uw wagen
  • Contante betaling steeds mogelijk
  • Een snelle en correcte afhandeling
  • Hoge marktprijs voor uw auto
  • Auto opkoper die elke wagen inkoopt, ook met schade

Alle type merken auto's komen in aanmerking: wagens op lpg, elektrisch, benzine of diesel, handgeschakeld of automatisch, stads- en andere personenwagens, volumewagens, lichte vrachtwagens en 4x4-voertuigen...

Auto inkoop van elke type wagen: personenwagens, terreinwagens, bestelwagens, schadewagens, oldtimers, exclusieve wagens, maar ook wagens met veel kilometers of een verlopen keuring.

Geen gepingel aan de deur

Als u uw auto online verkoopt via een site bent u vaak een hele tijd bezig met allerlei berichtjes en biedingen. Maar net als u denkt dat u uw auto verkocht heeft, trekt een koper zijn bod in. En als er dan een afspraak gemaakt wordt, blijkt de koper aan de deur toch net niet voldoende geld op zak te hebben. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u geen last van dit gepingel. Wanneer wij een bod doen, dan houden wij ons er aan.

Heldere afspraken

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw auto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw auto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Gratisuwautoverkopen.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie