Auto opkoper Eindhoven | Autoverkoopsite

Jawel, ook in Eindhoven, de slimste stad van Nederland, kan de techniek van een auto het begeven. Of kan (los van de techniek) een auto zware schade oplopen bij een ongeval. Als u omhoog zit met een kapotte auto in Eindhoven, een koper voor een afgekeurde auto in Eindhoven zoekt of  auto in Eindhoven te koop hebt staan, dan kan Auto Verkoop Plan u direct helpen als opkoper van schadeauto’s in Eindhoven. Wij kopen auto’s in Eindhoven. Alle auto’s, alle merken, alle typen, alle leeftijden en alle vormen van schade.

Defecte auto verkopen Eindhoven

Wat te doen met een auto die buiten bedrijf is? En dan bedoelen wij met name voertuigen die definitief buiten bedrijf zijn? Onverkoopbare auto’s. Verkopen? Ja, als het even kan… Maar aan wie dan? Want een (economisch) total loss auto verkopen, een auto zonder APK verkopen; hoe ga je personenauto’s of bedrijfswagens als deze in de markt zetten? Nou, dat valt niet mee op de gangbare manieren. Eerlijk is eerlijk: zou je zelf een auto met brandschade kopen? Precies. Maar toch hoef je je auto niet zelf naar de sloop in Eindhoven te brengen of daar zelfs geld op toeleggen! Hoe oud of beschadigd een voertuig ook is: Auto Verkoop Plan brengt een bod uit en helpt je de in de weg staande oude auto van de hand doen.

Sloopauto verkopen en laten ophalen in Eindhoven

We hopen u als verkoper daarmee op meerdere manieren van dienst te zijn. De eerste ‘service’ is duidelijk: je hebt een volledig afgeschreven auto in Eindhoven staan waar wij toch nog een vergoeding voor betalen. Daarmee besparen we u bovendien een hoop (uit)zoekwerk. U hoeft niet zelf achter een auto koper in Eindhoven aan te gaan, u hoeft geen eindeloze onderhandelingen te voeren, u hoeft niet de auto naar de sloop brengen in Eindhoven, u hoeft geen schadeauto vervoer te regelen en betalen. Bij Auto Inkoop BV heeft u een auto opkoper in Eindhoven gevonden die alles voor u afhandelt. We betalen contant geld voor sloopauto’s, bieden kosteloos vervoer en melden het voertuig bij de RDW af. In één keer alle vragen beantwoord dus. Wilt u een bod op uw tweedehands auto ontvangen? Vul dan nu uw gegevens in of bel Auto Verkoop Plan! 085-0471797

Auto inkoper Eindhoven stad/gemeente
Wilt u een gebruikte bedrijfswagen verkopen of een particuliere kapotte auto, schadeauto of afgekeurde auto verkopen in Eindhoven, Acht of Meerhoven, dan zijn wij veelal binnen één of twee werkdagen al ter plaatse. De oude auto laten ophalen in Woensel, Tongelre, Stratum, Gestel of Strijp, in Eindhoven centrum, in Bokt of in Riel; we kunnen het snel voor u regelen. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor transport van defecte auto’s op Eindhoven Airport en langs en rond de snelwegen A2, A50, A58, A67, A270 en de N69 en N74. Zodra we overeenstemming hebben over de prijs komen we zo snel mogelijk naar de door u aangewezen locatie. Die auto ophaalservice is helemaal gratis.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie