Auto Inkoop Eindhoven

Wilt u een auto verkopen in Eindhoven? Doe dit dan bij ons, dé auto opkopers van Eindhoven en omgeving! Wij kunnen voor ieder type auto de allerhoogste prijs bieden, dankzij een unieke samenwerking met enkele Oost-Europese partners. Ook schadeauto’s zijn welkom bij ons!

Lees verder over onze diensten of laat uw wagen nu direct gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer van:

  • Gratis ophaaldienst
  • Gratis taxatie (vrijblijvend)
  • Vandaag taxeren = morgen verkocht en uw geld
  • Standaard hoge prijzen, ook voor kapotte auto’s
  • RDW-erkende auto opkoper met 17 jaar ervaring
  • Auto Taxatie In Eindhoven

  • Onze ervaren taxateurs kunnen op afstand, dus zonder de auto te hoeven zien, bepalen hoeveel uw auto waard is. Zij hebben daarvoor wel enkele gegevens nodig. Wanneer u (vrijblijvend!) het inkoopformulier volledig invult, hebben zij genoeg informatie om de waarde van uw wagen heel nauwkeurig te bepalen. Aan de hand van gegevens over het merk, het type, het bouwjaar, de algemene en technische staat van uw auto brengen zij vervolgens een bod uit op uw auto, waarbij ook de marktvraag wordt meegenomen.
  • Wij zullen altijd een redelijk bod uitbrengen. Wanneer u hier vervolgens mee akkoord gaat regelen wij stap voor stap de verkoop:

1. Betaling

Wij betalen u direct via overschrijving, of indien u wilt, cash bij de ophaal. Wij zullen u altijd telefonisch en per mail een bevestiging sturen van de overschrijving. Pas wanneer u het geld heeft ontvangen, komen wij de auto ophalen. Wanneer u het geld cash wenst te krijgen, geven wij u het geld vóórdat we de auto opladen.

2. De ophaalservice

Net als de taxatie is ook de ophaal service helemaal gratis. In overleg met u zullen wij de datum en het tijdstip van de ophaal bepalen. Dit kan zeven dagen per week. Wij komen langs wanneer het ú uitkomt, en niet andersom.

3. Vrijwaringsbewijs en verkoopovereenkomst.

Wij zijn een RDW erkende onderneming en nemen u graag het papierwerk uit handen. Daarom krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs en nemen wij de verkoopovereenkomst mee. Dat is wel zo fijn.

  •  

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie