Auto opkoper Eindhoven|Contant geld voor uw auto

Jawel, ook in Eindhoven, de slimste stad van Nederland, kan de techniek van een auto het begeven. Of kan (los van de techniek) een auto zware schade oplopen bij een ongeval. Als u omhoog zit met een kapotte auto in Eindhoven, een koper voor een afgekeurde auto in Eindhoven zoekt of een total loss auto in Eindhoven te koop hebt staan, dan kan Auto Verkoop Plan u direct helpen als opkoper van schadeauto’s in Eindhoven. Wij kopen auto’s in Eindhoven. Alle auto’s, alle merken, alle typen, alle leeftijden en alle vormen van schade.

Auto inkoper Eindhoven stad/gemeente
Wilt u een gebruikte bedrijfswagen verkopen of een particuliere kapotte auto, schadeauto of afgekeurde auto verkopen in Eindhoven, Acht of Meerhoven, dan zijn wij veelal binnen één of twee werkdagen al ter plaatse. De oude auto laten ophalen in Woensel, Tongelre, Stratum, Gestel of Strijp, in Eindhoven centrum, in Bokt of in Riel; we kunnen het snel voor u regelen. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor transport van defecte auto’s op Eindhoven Airport en langs en rond de snelwegen A2, A50, A58, A67, A270 en de N69 en N74. Zodra we overeenstemming hebben over de prijs komen we zo snel mogelijk naar de door u aangewezen locatie. Die auto ophaalservice is helemaal gratis.

Verkoop defecte auto Eindhoven
Een afspraak maken is eenvoudig: u belt naar 085-0471797 of laat uw gegevens achter op onze website en krijgt van ons een bod op de auto. Bent u akkoord? Dan spreken we af waar en wanneer we de oude auto in Eindhoven laten weghalen. Als we snel een afspraak kunnen maken, kunnen we soms al binnen een dag de auto wegrijden. U ontvangt ter plaatse de afgesproken vergoeding in contant geld. Wij dragen verder zorg voor het RDW afmelden van de auto voor het stopzetten wegenbelasting. Ook krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs voor afmelding van de autoverzekering. Nog een voordeel van onze service! Zo lang u de defecte auto laat stilstaan voor de deur of langs de weg blijft u deze incasso’s immers gewoon betalen.

Inkoop schadeauto, sloopauto Eindhoven
Autoverkoopplan Eindhoven helpt u meteen van uw gebruikte, kapotte of afgekeurde auto in Eindhoven af!

  • Contant geld oude auto Eindhoven
  • Gratis sloopauto laten ophalen Eindhoven
  • Zeven dagen in de week bereikbaar; snelle verkoop occasions Eindhoven
  • Complete ontzorging bij verkoop afgekeurde en afgeschreven auto Eindhoven

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie