Auto Inkoop Benelux | Beste Prijs!

Een tweedehands auto verkopen gaat bij ons bedrijf heel eenvoudig. U doorloopt simpelweg de volgende vier stappen:

  • Laat uw wagen gratis taxeren
  • Ontvang ons bod en accepteer
  • Ontvang geld en afspraak voor ophaaldienst
  • Gratis ophaalservice

Stap 1: Wat is mijn auto waard? Gratis taxatie

Voordat u besluit uw auto aan ons te verkopen, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is. Daarom taxeren wij uw auto. Dit gebeurt op afstand en is 100% gratis en vrijblijvend. Vul simpelweg de gegevens in over uw tweedehands auto en vergeet alstublieft ook niet eventuele schade te vermelden. Aan de hand van uw informatie kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van de auto bepalen. Hier maken wij vervolgens een rapport van, wat u (meestal binnen een uur) in de mail krijgt.

Stap 2: Accepteer ons bod

Bent u tevreden met ons bod? Beantwoord dan simpelweg onze mail met een akkoord en dan is uw auto direct verkocht! Bent u niet helemaal tevreden en denkt u bij een andere inkoper een hoger bedrag te kunnen krijgen? Geen probleem, ons bod blijft staan! U hoeft dus niet direct akkoord te gaan, dat kan ook een paar weken later.

Stap 3: Geld ontvangen en afspraak voor ophaalservice

Bent u akkoord gegaan? Dan maken wij zo snel mogelijk het afgesproken bedrag over op uw rekening. Heeft u liever contant geld? Dan krijgt u dat wanneer we de auto bij u thuis komen ophalen. Wanneer komt dit u uit? Laat het ons weten en we zorgen dat we er staan met onze oplegger!

Stap 4: Gratis ophaaldienst

Op het afgesproken tijdstip staan wij voor de deur bij u om uw auto op te halen. Voordat we de auto op onze oplegger zetten, zorgen we dat alles in orde is. U krijgt eventueel nog uw cashgeld en we maken de papieren (verkoopcontract en vrijwaring auto) in orde. Pas als alles in orde is, en u bent te tevreden, laden we de auto op en krijgt deze een nieuw leven.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie