Een goed bod van onze auto opkoper 

Contant geld en auto opkopers met een eerlijk bod

Onze erkende auto opkopers garanderen u een eerlijke prijs voor uw voertuig zodra u deze bij ons te koop aanbiedt. Welk bod u voor uw auto krijgt is afhankelijk van de staat van de auto. Is de auto motorisch nog in goede staat? Hoeveel kilometers heeft de auto gereden, en is er lak en plaatschade? Onze opkoper van uw auto zal deze vragen stellen en eventueel vragen foto’s te nemen van het voertuig en deze naar ons toe te mailen of versturen via whatsapp. Mocht uw persoonlijke auto opkoper een bod willen uit willen brengen dan zal dit in overeenstemming met u worden besproken.

Wat voor voertuigen zoeken onze auto opkopers?

 

Als handel- en verwerkingsbedrijf gericht op autodemontage en tweedehands auto verkopen zoeken we voor diverse markten auto’s te koop gevraagd. Omdat we in een zeer breed spectrum voertuigen zoeken heeft u hier een korte en beknopt lijst:

  • De inkoop afdeling buitenland zoekt export auto's gevraagd
  • Heeft u een ongeval gehad kies dan voor schadeauto verkopen en onze auto opkoper helpt u verder
  • Voor o.a. motorschade kiest u kapotte auto verkopen en geef duidelijk aan om wat voor mankementen het gaat

Voor het opkopen zijn er diverse optie’s en we kunnen u in 9 van de 10 gevallen van dienst zijn.

Auto opkopen met RDW erkenning en vrijwaring

 

Bij het verkopen van uw oude auto is het van belang dat u zaken doet met een betrouwbare partner. Vandaar dat u mag verwachten dat samen met de Rdw Erkening u ook het vrijwaringsbewijs ontvangt bij het overschrijven van uw auto! Helder en veilig. Kies daarom altijd voor een betrouwbaar auto opkoop bedrijf dar RDW erkend is.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie