Auto opkoper

Uw auto ( schade ) verkopen binnen 1 dag aan de beste prijs? Meld uw auto dan meteen aan!


Aanmelden en verkopen kosten u niets. Onze service is 100% gratis en vrijblijvend. Wij doen ons best binnen 2 uur een bod uit te brengen op uw auto . U beslist rustig of u uw auto wilt verkopen. Het bod is vrijblijvend dus uw auto of bestelwagen verkopen is niet verplicht. Gaat u akkoord dan wordt de auto volgens afspraak bij u opgehaald en krijgt u meteen het afgesproken bedrag.

Veilig uw auto verkopen

U heeft te maken met degenen met wie u heeft gesproken. Niet met vreemden die van niks afweten. Dus u heeft te maken met directe opkopers. Wij  werken volgens gemaakte afspraken en betalen u altijd direct uit. Hierdoor loopt u bij de verkoop van uw auto of bestelwagen geen risico.

Hoogste bod op uw auto

Het hoogste bod wordt gerealiseerd door ons zelf op uw auto. Akkoord bevonden? Wij halen uw auto binnen 2 uur op. Wij zijn landelijk aktief!

Auto verkopen met schade

Indien uw auto of bedrijfswagen een technische mankement, probleem, verlopen apk of schade heeft dan kunt u deze ook zonder problemen verkopen. Wij bieden altijd een goede prijs, ongeacht wat uw auto mankeert.

Export auto verkopen

Auto ( schade ) verkopen voor export

Heeft u een auto die u wilt verkopen voor export? Zit u niet te wachten op allerlei handelaren of vreemde mensen die eindeloos met u onderhandelen over de verkoopprijs? Autoverkoopplan.nl kan uw auto voor export inkopen. Wij verkopen auto’s voor de export van alle merken auto’s en bedrijfswagens.

Bij het kopen van een nieuwe auto wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van uw oude auto af. Het kan soms voordelig zijn om uw auto te verkopen voor de export, bijvoorbeeld naar een land in het Oostblok. Het kan veel tijd kosten om uw auto verkocht te krijgen, u moet aan de slag met advertenties en u krijgt te maken met het continue onderhandelen over een goede prijs.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie