Auto online verkopen? Altijd de beste prijs voor uw wagen!

Wilt u uw wagen verkopen? Doe dit dan online via Autoverkoopplan.nl. Niet alleen is dit betrouwbaar en snel, maar ook volledig gratis. Door uw auto online te verkopen, maakt u gebruik van ons netwerk van. Bovendien heeft u zelf helemaal geen last van gedoe, wij regelen alles voor u.

Online verkopen in één dag

Wanneer u kiest om uw auto online te verkopen via Autoverkoopplan.nl, zorgen wij ervoor dat uw auto verkocht wordt voor de beste prijs. Meldt u de wagen bij ons aan, dan wordt deze in een 2-uurs veiling geplaatst. Ons netwerk bestaat uit erkende autobedrijven, van garagebedrijven tot dealers. Zij krijgen 2 uur de tijd om elkaar te overbieden, wat altijd zorgt voor een goede verkoopprijs. Bovendien kost deze dienstverlening u helemaal niets. Wij komen zelfs uw auto gratis bij u ophalen.

Auto online verkopen: veilig en vrijblijvend

De diensten van Autoverkoopplan.nl zijn volledig veilig en betrouwbaar. Wij screenen vooraf alle autobedrijven, welke ook allemaal zijn erkend. U hoeft dus nooit ongerust te zijn voor onbetrouwbare personen, die u alsnog proberen op te lichten zorgen voor ‘gedoe’ tijdens de overdracht.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over wat er gebeurt wanneer u het bod niet hoog genoeg vindt. Aangezien het allemaal geheel vrijblijvend is, kunt u deze bieding zonder problemen afwijzen.

Ook verkoop schadeauto’s

Bij Autoverkoopplan.nl kunt u niet alleen een nette auto online verkopen, maar ook schadeauto’s. Hoewel een schadeauto particulier vaak heel moeilijk te verkopen is, gaat dit via onze autoveiling wel snel en makkelijk. Veel van onze aangesloten autobedrijven zijn juist op zoek naar een schadewagen. Omdat zij gespecialiseerd zijn in het herstellen van deze auto’s, is de aanschaf van een schadeauto voor hen alleen maar gunstig. Daarom krijgt u via ons een veel betere prijs voor een voertuig met schade.

Snel en makkelijk

Aanmelden om uw auto online te verkopen, kost bij ons slechts 2 minuten. In de eerste stap vragen wij u aan te geven om welke merk en type het precies gaat en wat het bouwjaar en de kilometerstand zijn. Bij stap twee kunt u de wagen verder beschrijven. U hoeft dus ook geen advertentie te verzinnen.

 Binnen 2 uur, ontvangt u het hoogste bod dat binnenkwam. Accepteert u dit bod, dan is uw wagen verkocht. De koper komt dan gratis de auto bij u ophalen. Uiteraard betaalt hij deze ook meteen.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie